کارگاه آموزشي برنامه حافظه جهاني برگزار مي شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، جويي اسپيرينگر با حضور در مراسم افتتاحيه نمايشگاه ميراث ايراني، حافظه جهاني با بيان اين مطلب گفت:دو اثر از اين تعداد مربوط به کشور ايران است که نشان از فعاليت موفق کميته ملي حافظه جهاني ايران در اين مدت کوتاه است.

وي تصريح کرد: سازمان جهاني يونسکو در ثبت اين آثار به نوع رسانه‌اي که انتقال دهنده اين قدمت هستند، توجه نمي کند، بلکه محتواي مطلبي که از اين رسانه‌ها به دست مي آيد، طرف توجه قرار مي گيرد.

اين کارشناس با اشاره به اينکه آثار ثبت شده در فهرست حافظه جهاني مربوط به دوره‌هاي تاريخي مختلف است، اظهار داشت: قديمي ترين اثر موجود مربوط به هزاره سوم قبل از ميلاد است که در اين مجموعه گردهم آمده‌اند.

همچنين از عصر امروز دومين کارگاه آموزشي برنامه حافظه جهاني به مدت دو روز در محل کتابخانه ملي با حضور کارشناسان و علاقه مندان به مباحث کارشناسي اين بخش برپا مي شود.

رييس دفتر منطقه‌اي يونسکو در تهران نيز با ابراز خرسندي از برپايي اين کارگاه آموزشي،‌ گفت: اين دوره آموزشي مي تواند با آشنايي علاقه مندان و دعوت شدگان به اين نشست نحوه برگزيده شدن و انتخاب نهايي آثار را بيان مي کند.

چون لي هان ادامه داد: سازمان بين المللي يونسکو از تمامي مجموعه داران، موزه داران و علاقه مندان به اين بخش دعوت مي کند که نسبت به معرفي آثاري که در اختيار دارند يا مي شناسند با اين سازمان همکاري کنند.

وي با بيان اينکه آثار ي که تا به امروز از ايران در فهرست حافظه قرار گرفته اند، تحسين همگان را برانگيخته است ،بيان داشت: ايران به عنوان يکي از داعيه داران فرهنگ جهاني مي تواند جايگاه بهتر از اين را در سال‌هاي آينده براي خود رقم بزند.

گفتني است در پايان مراسم افتتاحيه نمايشگاه ميراث ايراني، حافظه جهاني از کتاب حافظه جهاني اثر ري ادموند سان که به تازگي توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران ترجمه شده است رونمايي شد و توسط کارشناس ارشد برنامه حافظه جهاني يونسکو و رييس سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران به امضاء رسيد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387080830