ايجاد بازارچه دائمي صنايع دستي بوشهر 25 درصد رشد داشت

احمد دهاز در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت: با پيشرفت فعلي و کارهاي انجام گرفته روي محل ايجاد اين بازارچه به طور حتم تا پايان سال جاري بحث مطالعاتي آن به پايان مي‌رسد.

وي با اشاره به اينکه اين بازار قديمي شهر بوشهر براي برپايي اين بازارچه در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: از سال گذشته با جدي شدن مقوله ايجاد بازارچه صنايع دستي،‌ تعمير و مرمت اين مکان که تقريبآ تخريب شده بود، توسط سازمان ميراث استان آغاز شد.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان بوشهر ادامه داد: بين 200 تا 250 ميليون تومان هزينه صرف مرمت اين مکان تا به امروز شده است که به دليل کمبود اعتبار مدتي فعاليت روي آن به صورت ناتمام رها شد.

دهاز با بيان اينکه تعريف ايجاد بازارچه دائمي صنايع دستي از مصوبات دور دوم سفر هيأت دولت به استان بوشهر است، افزود: هفت استان کشور طرح مطالعاتي خود را در شش ماهه اول به پايان رسانده‌اند و استان بوشهر در ميان هشت استاني است که بايد اين برنامه را تا پايان سال به نتيجه برساند.

وي تصريح کرد: از حدود دو هفته پيش معادل 70 ميليون تومان اعتبار از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور براي آغاز طرح مطالعاتي در اختيار استان قرار گرفته است.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان بوشهر با تأکيد بر اينکه به طور حتم تا پايان مرحله مطالعاتي ميزان اعتبار بيشتري مورد نياز است، افزود: از طرف سازمان ميراث فرهنگي کشور نسبت به تخصيص اعتبار بيشتر قول‌هايي داده شده است.

احمد دهاز خاطرنشان کرد: براي اجراي مناسب‌تر طرح مطالعاتي بازارچه دائمي صنايع دستي استان بوشهر از مدتي پيش بخش خصوصي در اين ميان با معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بوشهر همکاري مي‌کند.

وي يادآور شد: همچنين معاونت صنايع دستي و هنرهاي استان اميدوار است بتواند با حضور در نشست هم انديشي هماهنگي و بررسي راهکارهاي اجرايي احداث شهرک‌ها و بازارچه‌هاي صنايع‌دستي که از فردا آغاز مي‌شود، از تجربه ساير استان‌‌ها در اين زمينه بهره‌مند شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387080835