صنايع‌فرهنگي نقش قابل توجهي در هماهنگي قطب‌هاي اقتصادي دارد

به گزارش ميراث آريا(chtn) ايمانيان معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در نخستين همايش ملي توسعه صنايع فرهنگي در کشور براي صنعت فرهنگي به عنوان نيروي هماهنگ کننده جايگاه قائل شده و گفت: اين صنعت با روح و روان مردم سرو کار دارد.

وي ادامه داد: اين بخش اوقات فراغت را در زندگي مردم سخت تاثير قرار مي‌دهد ضمن اينکه نقش قابل توجهي در هماهنگ سازي قطب‌هاي اقتصادي با يکديگر دارد.

ايمانيان با بيان اين مطلب که نقش صنايع فرهنگي در ايدئولوژي فرهنگي بارز و گسترده است افزود: بي اهميت جلوه دادن صنايع فرهنگي به معناي سطحي نگري در اين بخش است چرا که نقش مهم اين صنايع در پيشبرد اقتصادي کشورهاي جهان قابل توجه است.

ايمانيان همچنين بسط و گسترش فعاليت‌هاي هنري را براي بهره‌مندي مردم، نياز امروز اين بخش دانست و افزود: بايد زمينه‌ها را فراهم کرد تا حداقل مردم کشور خودمان از داشته‌هاي فرهنگيمان نهايت بهره و استفاده را ببرند.

وي خاطرنشان کرد: در تغيير مباحث مربوط به صنايع فرهنگي بايد يک نگاه هوشمندانه براي اقتصاد هنر قائل شد. ضمن اينکه براي نيل به اهداف مورد نظر افزون بر ايجاد زير ساخت‌هاي مورد نياز تلاش سازمان‌ها و مراکز پژوهشي بسيار موثر خواهد بود.

وي در پايان درامد حاصل از بخش هنر و فرهنگ را قابل توجه معرفي کرد و گفت: در حال حاضر درآمد مالي و گردش مالي حاصل از موسيقي کشور در طول يک سال برابر 3 ميليارد تومان است در کنار اينکه بسياري از بخش‌هاي هنري چون هنرهاي نمايشي و تجسمي، امروز به دليل بي توجهي‌ها سهم چنداني در گردش مالي ندارند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387081428