وي، زمينه سازيهاي دولت براي تشويق ورود سرمايهگذاران بخش خصوصي در حوزه گردشگري کشور را بسيار موثر دانست و برگزاري دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري کشور را مثبت ارزيابي کرد.
هدايتخواه خاطر نشان کرد: در اين همايش ها بايد به جاي پرداختن به بحثهاي کلي از قبيل اهميت و ضرورت سرمايهگذاري که از بديهيات است، راهکار عملي ارائه دهيم. به طوري که هم ظرفيتها را به درستي به سرمايهگذاران معرفي کنيم و هم تسهيلات و امتيازاتي که از نظر قانوني و طبيعي در کشور وجود دارد را تبيين کنيم تا زمينه براي جذب سرمايه گذار فراهم شود.
وي تاکيد کرد: در اين همايشها همچنين بايد ضمن چارهانديشي براي رفع موانع، موارد را به مجلس يا دولت منعکس کرد تا هر کدام از نمايندگان در حوزه فعاليت خود نسبت به حل موانع اقدام کنند.
وي با بيان اينکه بايد با اقدامات عملي، اين همايشها را از حالت صوري و تشريفاتي خارج کنيم، گفت: در اين همايشها بايد حمايتهايي که سيستم بانکي کشور ميتواند از اين بخش داشته باشد، به طور مشخص عنوان شود.
اين عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، پيچ و خمهاي اداري از جمله مراحل صدور مجوز از سوي سازمانهايي مانند محيط زيست و منابع طبيعي و روند اعطاي تسهيلات را از مهمترين دلايل عدم تمايل ورود سرمايهگذارن در اين بخش دانست.
هدايت خواه، با اعلام اينکه در مجلس اقداماتي براي تسهيل کار سرمايهگذاران صورت گرفته افزود: ما با واگذاري زمين به سرمايهگذاران، تکاليفي را به سازمان جنگل و مراتع و شهرداريها اعلام کرديم، اما متاسفانه در مرحله اجرا به دليل عدم نظارت بر قوانين و مقررات به اجرا در نميآيد، بنابراين سرمايهگذار قادر به سرمايهگذاري نيست./100
انتهای پیام/