او در ادامه اظهار داشت : تصور نمي کردم که اين جشنواره تا اين حد مورد توجه مردم زنجان قرار بگيرد.
حميدرضا رنجبر در خصوص داوري اين جشنواره گفت : هر روز 25 نفر از آشپزان شرکت کننده در رقابتها اقدام به طبخ آش مي کنند و داوران پس از داوري ، روزانه برگزيده ها را اعلام خواهند کرد . مواد اوليه ، طرز تهيه ، ابتکارهايي که در طبخ آش اعمال شده ، تزئين ، ظروف ، عطر و طعم غذا از جمله مواردي است که در داوري تاثير مي گذارند.
وي از برپايي کارگاه آموزش آشپزي خبر داد و گفت : اين کارگاه از جمله برنامه هاي جنبي چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني است . در کارگاه مذکور ، آداب معاشرت ، غذا خوردن ، رفتن به مهماني و يا دعوت مهمان ، چيدن ميز غذا و تزئينات دستمال سفره ، آموزش داده مي شود .عموم مردم و بازديدکنندگان مي توانند در اين کارگاه حضور يابند.
چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني از روز14 آبانماه در پارک ملت زنجان آغاز شده و تا بيستم آبانماه ادامه دارد . در اين جشنواره آشپزان سراسر کشور به رقابت مي پردازند . رنجبر يکي از داوران اين جشنواره سه مدرک بين المللي آشپزي و يک مدرک هتل داري از تايلند در پرونده کاري خود دارد ./106
انتهای پیام/