جشنواره آش خدمتي به فرهنگ غذايي کشور است

به گزارش ميراث آريا (CHTN) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي استان زنجان،حميدرضا رنجبر ، کارشناس ماهنامه غذا که به عنوان داور چهارمين جشنواره آش حضور دارد ، با اعلام اين مطلب اظهار داشت : برپايي جشنواره آش مي تواند به تطبيق ذائقه امروزي و غذاهاي سنتي ايران کمک کند.

او در ادامه اظهار داشت : تصور نمي کردم که اين جشنواره تا اين حد مورد توجه مردم زنجان قرار بگيرد.

حميدرضا رنجبر در خصوص داوري اين جشنواره گفت : هر روز 25 نفر از آشپزان شرکت کننده در رقابت‌ها اقدام به طبخ آش مي کنند و داوران پس از داوري ، روزانه برگزيده ها را اعلام خواهند کرد . مواد اوليه ، طرز تهيه ، ابتکارهايي که در طبخ آش اعمال شده ، تزئين ، ظروف ، عطر و طعم غذا از جمله مواردي است که در داوري تاثير مي گذارند.

وي از برپايي کارگاه آموزش آشپزي خبر داد و گفت : اين کارگاه از جمله برنامه هاي جنبي چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني است . در کارگاه مذکور ، آداب معاشرت ، غذا خوردن ، رفتن به مهماني و يا دعوت مهمان ، چيدن ميز غذا و تزئينات دستمال سفره ، آموزش داده مي شود .عموم مردم و بازديدکنندگان مي توانند در اين کارگاه حضور يابند.

چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني از روز14 آبانماه در پارک ملت زنجان آغاز شده و تا بيستم آبانماه ادامه دارد . در اين جشنواره آشپزان سراسر کشور به رقابت مي پردازند . رنجبر يکي از داوران اين جشنواره سه مدرک بين المللي آشپزي و يک مدرک هتل داري از تايلند در پرونده کاري خود دارد ./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387081836