مشايي تصريح کرد: ما هيچ چارهاي جز برقراري ارتباط مناسب ميان کشورهاي مختلف براي توسعه صنعت گردشگري نخواهيم داشت. اگر مردم جهان به اين حقيقت بيشتر توجه کنند و سفر را فراتر از يک سفر و بلکه با انگيزه صلح و آرامش انجام دهند، ناخودآگاه بسياري از مشکلات گردشگري از بين خواهد رفت.
وي افزود: با ايجاد تغييرات مناسب در رويکردها و برنامهها و طرح هاي سازمان جهاني جهانگردي، اين سازمان پروژه هاي وسيعي را براي اجرا خواهد داشت که منافع آن بسيار بالاتر از منافع اقتصادي است که در حال حاضر نصيب سازمان جهاني جهانگردي ميشود.
مشايي تاکيد کرد: زماني که از طريق گردشگري ارتباطات و تعاملات ميان ملتها افزايش پيدا کند، در آن صورت بسياري از چالشهاي موجود در ميان کشورها از بين خواهد رفت. چالشهايي که در بيشتر مواقع از سوي کشورهاي قدرتمندي ميخواهند تمامي جريانهاي سياسي و اقتصادي را به نفع خود هزينه کنند، ايجاد ميشود.
معاون رئيس جمهور افزود: بايد ارتباطات عميق فرهنگي ميان مردم کشورهاي مختلف به وجود آيد و با اين کار انسانها بتوانند تجربه موفق در کنار هم بودن را احساس کنند. در اين صورت از همبستگي اسلامي به همبستگي جهاني خواهيم رسيد. براي اين امر هم هيچ برنامه و پروژهاي جز توسعه گردشگري وجود ندارد.
وي با اشاره به سازمان تجارت جهاني افزود: مهمترين چالش سازمان تجارت جهاني عدم ناباوري ملتهاي دنيا است و اين نکته مهمي است. در حالي که با برقراري تعاملات مناسب ميتوان ساز و کارهاي برآمده از تفکر جهاني را در برنامهها ايجاد کرد و از اين طريق براي همگان تامين منافع را تضمين کرد.
مشايي تاکيد کرد: ما نياز داريم که در کنار توجه به ارزشهاي فرهنگي و ملي هر منطقهاي با توسعه ارتباطات مردمي آن ظرفيتها را به همه معرفي کرده و به گونهاي برخورد کنيم که گويي اين ارزشها متعلق به همه انسانهاست.
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نخستين روز همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري با معاون دبير کل سازمان جهاني جهانگردي ديدار کرده و به بررسي وضعيت گردشگري در کشور پرداخت./102
انتهای پیام/