به گزارش ميراث آريا(CHTN) به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، مجيد اميدي با اشاره به پيگيري اين سازمان به منظور تکميل حلقه‌ها و شبکه‌هاي فعال اجتماعي در حوزه ازدواج و تشکيل خانواده گفت: هم اکنون جوانان هيچ اطلاعي از نحوه برقراري ارتباط با جنس مخالف ندارند. عدم شناخت و توانمندي جوانان در ابتداي زندگي مشترک نيز بسياري از مشکلات درون خانواده را ايجاد مي‌کند.

وي با اشاره به اينکه بخشي از مسئوليت آموزش به عهده دستگاه‌هاي دولتي است بر نقش خانواده و نهادهاي اجتماعي فعال در اين حوزه تاکيد کرد و افزود: مراکز امين مشاوره و مراکز فرهنگي مرتبط با تحکيم بنيان‌هاي خانواده نقش مهمي در راستاي آموزش مهارت‌هاي زندگي به جوانان دارند اما به دليل وجود برخي ديدگاه‌هاي اجتماعي، قدرت نفوذ آنان در جامعه اندک بوده و کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. لازم است که فعاليت اين نهادها در حوزه ازدواج و تحکيم خانواده تقويت و حمايت شود.

اميدي به جمعيت5/35 درصدي جوانان کشور اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون با انباشت مطالعات جوانان در زمينه‌هايي نظير ازدواج، اشتغال و مسکن مواجه هستيم. برخي از اين نيازها فرآيندي است و سطح ايده آل آن امکان تحقق در يک دوره زماني را دارد. اما از کنار برخي از نيازهاي جوانان نمي‌توان به سادگي گذشت. موضوع ازدواج و تشکيل خانواده از جمله اين موارد است که در سال جاري به عنوان اولويت اول سازمان ملي جوانان مورد توجه قرار گرفته است.

وي با اشاره به اينکه سلامت جنسي جوانان مورد هجمه‌هاي گوناگون است گفت: ورود دولت و حاکميت به طور صرف در اين حوزه کافي نيست. از اين منظر لازم است که در حوزه تشکيل خانواده و تسهيل ازدواج جوانان عزمي ملي صورت گيرد. در حال حاضر مسئله شغل، مسکن و هزينه‌هاي ازدواج به عنوان اولويت خانواده‌ها در مسير ازدواج جوانان اعلام مي‌شود در حالي که نيمي از جمعيت جوانان مجرد در کشور شاغل هستند اما ازدواج نمي‌کنند. از اين رو، بلوغ فکري و اجتماعي و توان اداره زندگي و مسئوليت پذيري از مهمترين اولويت‌هاي آغاز زندگي مشترک براي جوانان است و بايد براي رفع موانع فرهنگي ازدواج جوانان تلاش کرد./120

انتهای پیام/

کد خبر 1387082020