شاهين محمد صادقي در ادامه اظهار داشت: آنچه که در جامعه ما در سالهاي گذشته رخ داده نشان ميدهد ما ميتوانيم از مصرفکنندگي در عرصه علم بگذريم و وارد توليد عمل شويم اگرچه در بسياري از زمينهها از دنيايي که در آن زندگي ميکنيم عقبتر هستيم .
وي با بيان اينکه اين عقب بودنها در بسياري از موارد باعث ضعف اعتماد به نفس ما در مواجه با درمان بيماريها شده است افزود: اما نوآوري علمي و اعتماد به نفسي که در سالهاي گذشته نصيب جامعه علمي ما شده است و آشنايي با روشهاي جديد اين امکان را فراهم کرده تا به سمت توليد علم در کشور حرکت کنيم.
رئيس پژوهشکده فنآوريهاي نوين علوم پزشکي جهاد دانشگاهي ابن سينا نيز در ادامه اين کنگره ضمن ابراز اميدواري از حمايتهايي که در برگزاري اين کنگره شده است افزود: قطعا هر اقدام نويني که اتفاق ميافتد لازمه يک همکاري جمعي و يک همگوني و اتحاد و کمک متخصصان در شروع فعاليت است.
محمد آخوندي در ادامه خاطر نشان کرد: پژوهشکده فناوريهاي نوين علوم پزشکي ابن سينا اين افتخار را دارد که با تاسيس مرکز تحقيقات بيوتکنولوژي توليد مثل در حدود ده سال پيش کارهاي ارزشمندي را در ارايه چالشهاي مطرح در علم توليد مثل بردارد.
وي اظهار کرد: اين پژوهشکده سالانه با برگزاري موضوعات و سمينارهاي بين رشتهاي در يک يا دو زمينه مطرح در علم توليد مثل موارد را مورد شناسايي و ارزيابي جامع قرار داده و زمينه رشد و فعاليت را در زمينه پايهريزي و دنبال کردن آن انجام دهد.
در نخستين کنگره اندومتريوز علاوه بر ارايه آخرين دستاوردهاي علمي در رابطه با اين بيماري و آموزش متخصصان زنان که موجب ارتقا سطح علمي آنان ميشود امکان تبادل نظر متخصصان زنان با ساير رشتههاي مرتبط نيز فراهم ميآيد.
اندومتريوز ضايعه خوشخيمي است که در آن سلولهايي شبيه به سلولهاي پوششي رحم نابهجا در حفره لگن و خارج از رحم وجود دارد./115
انتهای پیام/