يحيي رحمتي در ادامه اظهار داشت: اين گروه کارشناسي ضمن برنامه ريزي براي نظارت، کار خود را در اين زمينه در سه استان مرکزي، سمنان و بوشهر آغاز کرده است.
وي با اشاره به اينکه بررسي و نظارت استاني بر صدور مجوزهاي سه گانه در چند بخش دنبال مي شود، اظهار داشت: نظارت بر کيفيت صدور اين مجوزها، فراواني توزيع اين مجوزها در رشتههاي مختلف از ديگر مباحث مورد بررسي در اين طرح است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: اينکه در صدور مجوزها به چه ميزان به جايگاه رشتههاي بومي و توليدات اصلي استانها توجه مي شود و همچنين پراکندگي جغرافيايي صدور مجوزهاي سه گانه به چه شکلي است نيز مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
رحمتي همچنين اظهار داشت: صحت و سقم مجوزهاي صادر شده در اين سه استان نيز مورد بررسي قرار مي گيرد که بررسي اين موضوع که اين مجوزها با رشتهها سنخيت دارند يا نه هدف اين بخش از تحقيقات است.
وي با بيان اينکه مجوزهاي سه گانه شامل پروانه توليد، جواز تأسيس و کارت شناسايي صادر شده است، گفت: ساماندهي مجوزهاي صادره، شناسايي هنرمندان و صنعتگران تحت پوشش به عنوان بخشي ديگر از فعاليتهايي که در بخش نظارت مطرح است.
يحيي رحمتي اظهاراميدواري کرد: با مساعدت مسئولان استان بتوانيم تا پايان سال 87 حداقل 10 استان را مورد ارزيابي قرار داده تا در جهت سياست هاي اين اداره کل گام مؤثري برداشته شود.
111/
انتهای پیام/