وي با اشاره به اهداف برگزاري اين همايش تصريح کرد: معرفي سياستهاي ايران در رابطه با گردشگري، آشنا کردن توراپراتورهاي بزرگ دنيا با کشورمان به عنوان يک مقصد امن گردشگري از جمله اهداف برگزاري اين همايش است.
وي گفت: در حاشيه برگزاري اين اجلاس، معرفي ايران و فرصتهاي گردشگري ايران و برگزاري کارگاههاي تبادل نظر نيز برگزار ميشود.
ملکزاده در ادامه اين نشست با اشاره به حضور اپراتورهاي 46 کشور خاطرنشان کرد: کشورهايي همچون چين، اندونزي، ايتاليا، اسپانيا، ارمنستان، آلمان، هلند، نيوزلند، آرژانتين، کانادا، مجارستان و 16 توراپراتور از کشور آمريکا در اين همايش حضور دارند. همچنين نمايندگان سازمان جهاني جهانگردي، مدير بخش توريسم يونسکو، يوفتا، توربونيوز، و مديران 13 دفتر اطلاعرساني ايران که در بازارهاي هدف راهاندازي شدهاند، مهمان اين همايش هستند.
وي همچنين به حضور 11 خبرنگار حوزه توريسم در اين همايش اشاره کرد و گفت: بخش خصوصي در برگزاري اين همايش حضور فعالي داشت و تمامي هزينههاي اين همايش را بخش خصوص و جامعه تورگردانان بر عهده گرفتهاند.
ملکزاده در ادامه خاطرنشان کرد: بيش از 90 درصد از ميهمانان اين همايش از طريق ويزاي الکترونيک وارد کشورشدهاند و راهنمايان اين گروه را راهنمايان حرفهاي کشور تشکيل دادهاند. براي اين افراد سفر به کيش، اصفهان و شيراز تدارک ديده شده است تا با جاذبههاي طبيعي، تاريخي و فرهنگي کشورمان آشنا شوند.
وي همچنين به ورود بيش از 2 ميليون و 171 هزار نفر گردشگر به کشور در سال 86 خبرداد و افزود: در زمينه ورود تورهاي ورودي به کشور رشد خوبي را شاهد بودهايم و همچنين با تشکيل کميته آمار در معاونت گردشگري ميزان سود ارزي کسب شده از گردشگري و درآمد آن نيز محاسبه خواهد شد.
وي همکاري دستگاههاي مختلف را در برگزاري اين همايش مفيد خواند و اضافه کرد: وزارت امور خارجه همکاري مناسبي در زمينه صدور ويزاي براي اين افراد داشته است و اميدواريم برگزاري اين همايش بتواند نقش موثري را در افزايش ورود گردشگر و معرفي و تبليغ کشورمان در جهان داشته باشد./102
انتهای پیام/