به گزارش ميراث آريا(chtn) گاهي اوقات رسانه‌ها به جاي معرفي و نمايش يک زندگي موفق به صورت مستمر الگوهاي ناموفق را ترويج مي‌کنند البته آنها در عمل به دنبال چنين الگوهايي نيستند و تنها با هدف اطلاع‌رساني و انتشار واقعيات دست به چنين کارهايي مي‌زنند.

با مطالعه نشريات مختلف اخباري مبني بر قتل همسر و خيانت به چشم مي‌خورد که اين گونه موارد موجب به تصوير کشيدن زندگي‌هاي ناموفق و الگوسازي نامناسب براي ذهن جوانان و خانواده‌ها است اما در اين رسانه‌ها هيچ گاه از الگوهاي موفق زندگي يادي نمي‌شود.

به طور معمول کارشناسان ازدواج به معرفي رسانه‌هاي مفيد در اين حوزه به خانواده‌ها مي‌پردازند در حالي که بايد تمهيداتي در خصوص رسانه‌هاي ناکارامد انديشيد که تعداد آنها نيز کم نيست و با آسيب‌شناسي مناسب مي‌توان عليرغم برداشتن گام‌هاي مفيد از تأثيرات سوء آنها نيز جلوگيري کرد.

تسهيل ازدواج جوانان بهترين راهکار فرهنگ‌سازي براي استحکام خانواده هاست و ضعف اساسي تأخير در ازدواج نيز وجود زندگي‌هاي سست کنوني است که جمعيت زياد جلوي دادگاه‌ها و اخبار منتشر شده در مطبوعات نمود آن است.

با نگاهي به صفحه حوادث نشريات مختلف مي‌توانيم تعداد بالاي خبر در حوزه اختلافات خانوادگي نظير همسرکشي، قتل ير اثر خيانت زوجين را مشاهده کنيم و در اين زمان است که جوان يا خانواده با مشاهده، ازدواج را به تأخير مي‌اندازد./120

انتهای پیام/

کد خبر 1387090420