وي ادامه داد: اين بحران هم در دنيا زياد طول نخواهد کشيد اما فرصتي را براي تامين کنندگان هتلها و شرکتهاي حمل و نقلي پيش ميآورد تا هزينههاي خود را کاهش دهند و تورهايي با قيمت کمتر طراحي کنند.
وي در خصوص وضعيت گردشگري و فناوري پيشرفته گفت: اينترنت و ابزارهاي فني ديگر، تورگردانان را از بين نخواهد برد و علي رغم پيشبينيهاي منفي، ما ثابت کردهايم که اين فاکتور ميتواند در خدمت گردشگري باشد تا با استفاده از آن بتوانيم مقاصد مختلف را در کشورهاي مختلف تبليغ کنيم.
وي در ادامه صحبتهايش با اشاره به انجمنهاي ملي تورگردانان گفت: يوفتا يکي از پايههايي است که ميتوان در آن به تبادل اطلاعات و تجربه پرداخت و از آن به عنوان يک فرم براي فروش مقاصد جديد استفاده کرد.
وي با اشاره به سفر 900 ميليون گردشگر در دنيا گفت: خاورميانه نتوانسته سهم خود را از اين تعداد سفر دريافت کند ولي در حال حاضر نرخ رشد گردشگري در اين منطقه در مقاسه با اروپا و آمريکا بالاتر است.
وي در پايان صحبتهايش توصيه کرد دولت ايران به مهيا کردن زيرساختهاي گردشگري بپردازد و کار عملي را به بخش خصوصي واگذار کند.
وي با اشاره به صحبتهاي مشايي يادآور شد: من هم اعتقاد دارم از طريق گردشگري صلح و دوستي مهيا شده، يک خانواده جهاني ايجاد ميشود و از طريق تعامل فرهنگي به اختلافات دين پايان داده ميشود./102
انتهای پیام/