وي با اشاره به اينکه در دستورالعمل کلي اين اعتبار در پنج بخش تقسيم بندي و دسته بندي شده است، اظهار داشت: پژوهش، تجهيز، تعمير، توسعه و ترويج و مقوله بازارچههاي صنايع دستي بخشهايي است که اعتبار مورد نظر براي آنها تعريف شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان تصريح کرد: بيشترين ميزان اعتبار در مقولههاي ياد شده به بخش توسعه و ترويج رشتههاي صنايع دستي مربوط ميشود که رقمي معادل 82 ميليون 500 هزار تومان است.
قاسمي در ادامه اظهار داشت: بخش توسعه و ترويج رشتههاي صنايع دستي به توسعه و آموزش رشتههاي صنايع دستي مربوط ميشود و تخصيص اين ميزان از اعتبار به اين بخش نشان از اهميت به بخش توسعه و ترويج رشتههاي صنايع دستي است.
وي با بيان اينکه همچنين براي توسعه و راه اندازي بازارچههاي صنايع دستي نيز طبق اين دستورالعمل مبلغ 30 ميليون و 500 هزار تومان در نظر گرفته شده است، گفت: اعتبارات اين بخش ميتواند در مقوله راه اندازي اين بازارچهها و تجهيز آنها مورد استفاده قرار بگيرد.
ساسان قاسمي ادامه داد: براي مقولههاي تعمير و تجهيز نيز در مجموع 64 ميليون و 500 هزار تومان اختصاص داده شده که بخش اعظم آن به بخش تعمير مربوط ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان گيلان خاطرنشان کرد: امسال نيز چون سال گذشته بخشي از اعتبارات به پژوهش اختصاص مييابد که اين ميزان اعتبار امسال در اين بخش دو برابر سال گذشته است.
وي يادآور شد: با اعتبار سال گذشته موفق به اجراي چهار طرح در حوزه پژوهش شديم اما در سال جاري با اعتبار 24 ميليون توماني هفت طرح را مد نظر داريم./111
انتهای پیام/