طرح مطالعاتي بازار مشترک هنرهاي سنتي حوزه درياي خزر آغاز مي‌شود

ساسان قاسمي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين طرح جزء برنامه‌هايي بود که در دور دوم سفرهاي استاني مطرح شد و به تصويب هيأت دولت رسيد.

وي با اشاره به اينکه اجراي اين پروژه يک کار در واقع بسيار بزرگ است، اظهار داشت: آغاز طرح مطالعاتي اين بازار بزرگ در کنار اينکه نيازمند همکاري گسترده در سطح استان است، يک طرح ميداني بزرگ را مي‌طلبد و نيازمند زمان است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان ادامه داد: ايجاد طرح ميداني نيازمند بودجه و اعتبار کافي است ضمن اينکه مقوله زمان در آن از اهميت خاصي برخوردار است.

قاسمي با بيان اينکه پيش‌بيني ما در مقوله طرح مطالعاتي اين بازار بالغ بر 500 ميليون تومان است، گفت: البته اين پيش‌بيني براي اين ميزان از اعتبار به صورت ابتدايي انجام شده و ممکن است با بودجه نهايي تفاوت‌هايي داشته باشد.

وي تصريح کرد: همزمان با تأمين بودجه کافي در اين زمينه گروه‌هاي کارشناسي براي شناسايي بازارهاي هدف به کشورهاي هم جوار که قرار است در اين طرح مشارکت داشته باشند فرستاده مي‌شوند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان گيلان با تأکيد بر اينکه به زودي رايزني‌هاي لازم را در اين بخش با کشورهاي همسايه اغاز مي‌کنيم، افزود: بسياري از انجمن‌هاي فعال در اين کشورها چون انجمن‌هاي دوستي که ايرانيان مقيم اين کشورها در آن فعال هستند در اين بخش مي‌توانند ياري‌گر ما باشند.

ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: کشورهاي روسيه، ترکمنستان، جمهوري آذربايجان و قزاقستان در فهرست اين کشورها قرار گرفته‌‌اند که برخورداري از شرايط مناسب استراتژيکي و برخورداري از هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي مشترک شرايط مناسبي را ايجاد کرده است.

وي يادآور شد: با پياده شدن اين طرح پنج بازار خارجي ايده آل براي توليدات صنايع دستي و هنرهاي سنتي سراسر کشور فراهم مي‌شود.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان افزود: پيش‌بيني ما براي انجام طرح مطالعاتي در صورت تأمين تسهيلات مورد نياز، پايان سال مالي 87 است./111


انتهای پیام/

کد خبر 1387090953