وي همچنين اضافه کرد: يکي از مهمترين ابزارهاي توسعه هر رشته، نظام آموزشي مرتبط با آن رشته و تربيت نيروهاي متخصص است و با توجه به اينکه در حال حاضر کتاب هاي درسي آموزش عالي مرتبط با صنايعدستي فاقد مطالب و واقعيتهاي موجود در بازار کار و توليدات صنايعدستي است لزوم تغيير در آنها و به کار گيري مطالبي ملموستر با صنايعدست احساس ميشود.
وي همچنين اضافه کرد:با توجه به سلايق مختلف در انسانها و پيچيدگي نيازهاي روحي آنها در مورد زيباييشناسي و براي برآورده کردن نيازهاي آنها در اين زمينه تغيير دروس آموزشي صنايعدستي نيز الزامي است.
کاشيان با بيان اينکه توليدات صنايعدستي بايد با باورهاي ملي و مذهبي همراه شود گفت: تغيير روند ارائه محصولات هنري در بازارهاي جهاني ما را با ضرورت تحول در شيوه آموزش و پرورش هنرمندان صنايعدستي مواجه مي کند.
همايش ملي آموزش عالي و صنايعدستي با محورهايي از قبيل پيوند نظام آموزشي پيش از دانشگاه و آموزش عالي در صنايعدستي، آموزش عالي و تجربههاي نو در صنايعدستي و ... برگزار خواهد شد.
علاقمندان جهت ارائه مقاله و شرکت در اين همايش مي توانند به پايگاه اطلاعرساني سازمان استان www.semnanmiras.ir مراجعه کنند./106
انتهای پیام/