محمد بانوج با اشاره به اينکه پروژه ساخت اين فرش که براي اولين بار در ايران و در ميان کشورهاي خاورميانه اتفاق ميافتد از 15 ماه رمضان آغاز شده است، اظهار داشت: پروژه تحقيقاتي اين اقدام تازه، از اين تاريخ کليد خورد و اجراي آن به مدت 10 روز از 9 آذرماه سال جاري شروع و امروز به پايان ميرسد.
وي تصريح کرد: 25 نفر از هنرمندان تجسمي کار استان هرمزگان با هزينه شخصي خود بالغ بر 10 ميليون تومان در ساخت اين فرش عظيم که از خاکهاي رنگي و کم نظير جزيره هرمز ساخته شده است، نقش داشتهاند.
مدير اجرايي اين پروژه ادامه داد: بزرگترين فرش خاکي جهان قبل از اين فرش در جزاير قناري در اندازه 900 متر مربع ساخته شده بود که ساخت فرش موجود در جزيره هرمز ميتواند رکورد جديدي را در اين بخش براي کشورمان به ثبت برساند.
بانوج با بيان اينکه اهميت اين فرش در درجه اول به دليل بديع بودن آن چه به لحاظ طرح، نقش و اندازه است، گفت: تنوع و طيف رنگي که در اين فرش به کار رفته در کنار ابعاد آن که حرف زيادي براي گفتن دارد، از نکات قابل اهميت در خصوص اين فرش است.
وي افزود: در کنار تمامي نکات قابل اهميتي که در خصوص اين فرش بيان شده است، عنوان خليج فارس براي آن به عنوان حرکتي فرهنگي در جهت حفظ نام خليج فارس از ارزش بالايي برخوردار است.
محمد بانوج خاطرنشان کرد: در صورت ثبت اين فرش در کتاب رکوردهاي گينس، نام خليج هميشه فارس در کنار يک کار بزرگ هنري، فرهنگي به ثبت ميرسد.
مدير پروژه بزرگترين فرش خاکي جهان اضافه کرد: ثبت اين رکورد تازه ميتواند به عنوان يک راهکار تازه در ثبت تاريخي خليج فارس بسيار جالب توجه باشد.
گفتني است اين پروژه که ساخت آن ماهها زمان برده از روز عيد قربان تا عيد بزرگ غدير در ساحل سنگ مرغي جزيره هرمز به نمايش گذاشته ميشود./111
انتهای پیام/