وي با اشاره به اينکه طرح آمارگيري هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي و هنرهاي سنتي در رأس برنامههاي پژوهشي صنايعدستي استان در سال جاري قرار دارد، اظهار داشت: مبلغ 6 ميليون اعتبار براي نهايي کردن اين پروژه اختصاص يافته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: همچنين پژوهش اندازهگيري مقياس اوزان و مقياسهاي سنتي و بومي گيلان در کنار جمع آوري اطلاعات و راه اندازي بانک اطلاعات مفاخر و مشاهير استان از ديگر طرحهاي مورد نظر در طول امسال است که در مجموع اعتبار 5 ميليون توماني در نظر گرفته شده است.
قاسمي با بيان اينکه براي مطالعه نقوش گيلاني و سفالينههاي تاريخي مکشوفه در پژوهشهاي باستانشناسي تسهيلات سه ميليون توماني در نظر گرفته شده است، گفت: همچنين طرح ساماندهي اسناد و کتابخانه مرکز پژوهش در کنار تهيه نرم افزار بانک سفال و مستندسازي سفالينههاي حوزه تمدني املش و رودسر نيز در طول سال مالي 87 در دست اجرا قرار ميگيرد.
وي در ادامه اظهار داشت: ميزان اعتبازي که براي دو طرح ذکر شده اختصاص يافت برابر با 6 ميليون تومان است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان با تأکيد بر اينکه در طول سال مالي 86 اين معاونت موفق به اجراي 4 طرح پژوهشي در بخش صنايعدستي شده است، افزود: مجموع اعتباري که به بخش پژوهشي اين معاونت در سال گذشته اختصاص يافته بود 12 ميليون تومان بود.
ساسان قاسمي ادامه داد: گردآوري و تدوين واژگان و لغات گيلکي و مستندسازي صنايعدستي سه شهر فومن، صومعه سرا و رودبار چهار طرح پژوهشي صنايع دستي گيلان در سال گذشته بوده است.
لازم به ذکر در سال مالي 87 ميزان اعتبار در نظر گرفته شده در بخش صنايع دستي برابر 201 ميليون تومان است که 23 ميليون به بخش پژوهش صنايعدستي اختصاص يافت.
111/
انتهای پیام/