حسين هاتفي فارمد ادامه داد: اما آنچه که امروز براي همه ما جاي تأسف دارد اين است که با وجود شناختي که از اين هنر داريم و از آن به عنوان داعيه داران هنر صحبت ميکنيم، اين هنر ما هر روز بيش از گذشته به سمت و سويي ميرود که شايد سالهاي آينده تنها شاهد حضور آنها در موزهها باشيم.
وي تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان بخش دولتي به دنبال برنامهريزي در سطوح مختلف براي ارج نهادن و معرفي و رساندن صنايعدستي به جايگاه حقيقي آن هستيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با بيان اينکه اين عظم ملي و حمايت جدي بيش از هر چيزي نيازمند حمايت و همکاري با رسانهها و اصحاب رسانهها است، گفت: رسانهها نقش مهمي در هدايت افکار عمومي، ايجاد شور و رغبت در اين جوانان و حفظ مجموعه گرانبهاي هنرهاي سنتي دارند.
هاتفي افزود: در برنامهريزي که در اين بخش توسط معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي شده نيازمند مساعدت همه گروهها و اقشار به ويژه رسانهها است چرا که امروز اگر بتوانيم کاري انجام دهيم و ندهيم، کم کاري از سوي ما محسوب ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعستي کشور با تأکيد بر اينکه تمامي رسانهها در بخشهاي مختلف ميتوانند به ما کمک کنند و در اين ميان تأثير گذار باشند، گفت: معرفي صنايعدستي و هنرهاي سنتي، مقايسه هنرهاي سنتي کشور با ساير کشورهايي که داعيه هنرهاي سنتي و صنايعدستي را دارند و جمعآوري اطلاعات جامع از صنايعدستي کشور و در اختيار قرار دادن آن براي عموم مردم ميتواند در اين بخش از همکاريهاي رسانهاي نقش بسزايي داشته باشد.
وي خاطرنشان کرد: ما سعي داريم از اين ارتباط دو طرفه در جهت حفظ فرهنگ سازي و آشنايي مردم در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي استفاده کنيم./111
انتهای پیام/