بنابراين گزارش حسين هاتفي فارمد با بيان اين مطلب گفت: با توجه به جايگاه صنايع دستي در فرهنگ و تمدن کشور، اين اقدام نقش ارزندهاي در فرهنگ سازي و ترويج صنايع دستي خواهد داشت.
وي با اشاره به اينکه دولت نهم در طول يک سال گذشته بر اهميت صنايع دستي تأکيد بسيار زيادي داشته است، گفت: اختصاص يک درصد از اعتبارات ادارات دولتي به صنايع دستي و آغاز مبحث بازارچهها و شهرکهاي صنايع دستي در تمامي استانها طبق مصوبات هيأت دولت در دور اول و دوم سفرهاي استاني حاکي از اين واقعيت است.
هاتفي همچنين سال آينده را در بخش صنايع دستي و هنرهاي سنتي به عنوان سال هنرهاي سنتي و رسانه و آشتي مردم با صنايع دستي نام گذاري کرد و افزود: با نامگذاري سال آتي با اين عنوان، شاهد به تصوير کشيده شدن صنايع دستي و هنرهاي سنتي توسط رسانهها خواهيم بود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي در ادامه اظهار داشت: همچنين از اصحاب رسانهها در سراسر کشور خواست که نسبت به رساندن صنايع دستي و هنرهاي سنتي به جايگاه اصلي خود در اين بخش تمامي تلاش خود را بکار گيرند.
وي تصريح کرد: در حال حاضر در بخش فناوري اطلاعات(IT)، براي صنايع دستي، توسط کارشناسان اين معاونت تلاشهاي جدي در حال شکل گيري است.
در ادامه همچنين رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر با بيان اينکه مبحث بازارچه صنايع دستي استان بوشهر به صورت جدي در اين استان در حال پيگيري است، گفت: اين بازارچه که داراي 50 باب مغازه است، هزينهاي بالغ بر 300 ميليون تومان را به همراه داشته است.
احمد دشتي تصريح کرد: به طور حتم فاز اول اين پروژه تا پايان سال جاري قابل بهره برداري خواهد بود.
وي با تأکيد بر اينکه همچنين در خصوص انتقال مکان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به عمارت تاريخي کازروني اقدامات خوبي انجام شده است، گفت: پروژه مرمت اين مکان 80 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر همچنين از بانکهاي سراسر استان خواست که نسبت به ارائه تسهيلات به صنعتگران و هنرمندان صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان اقدامات لازم را صورت دهند.
همچنين در انتهاي اين مراسم، سومين نمايشگاه منطقهاي صنايع دستي استان بوشهر با حضور صنعتگران 14 استان کشور گشايش يافت.
111/
انتهای پیام/