داوود مددي در ادامه گفت: جزيره کيش هم اکنون با برخورداري از حدود 50 هتل و مرکز اقامتي و با نزديک به 10 هزار تخت، قطب مهم گردشگري کشور محسوب ميشود.
وي با بيان اينکه طرح جامع توسعه کيش به تصويب شوراي عالي شهرسازي کشور رسيده است، گفت: توسعه جزيره کيش بر اساس چشمانداز 20 ساله تدوين شده است. در اجراي اين برنامه گردشگري نقش محوري داشته و توسعه و ارتقاي صنعت هتلداري به عنوان جزئي از اين پيکره مدنظر قرار گرفته است.
مددي با بيان اينکه امروز بخش گردشگري در توسعه اقتصادي کشورها نقش به سزايي ايفا ميکند، افزود: کشورها ميکوشند با توجه به حجم بالاي کسب و کار در اين صنعت و اثرات مطلوب آن بر اقتصاد سهم خود را در اين بازار پررونق افزايش دهند.
وي خاطرنشان کرد: براساس آمار منتشره از سوي سازمان جهاني گردشگري، در سال 2007 ميلادي بيش از 900 ميليون گردشگر به نقاط مختلف دنيا مسافرت کردهاند و در اين راستا 856 ميليارد دلار به صورت مستقيم هزينه کردهاند.
رئيس هيات مديره سازمان منطقه آزاد کيش اظهار کرد: چنانچه هزينه حمل و نقل گردشگران را نيز به اين رقم اضافه کنيم، هزينههاي انجام شده در بخش گردشگري در سال 2007 به هزار ميليارد دلار بالغ ميشود که در اين صورت گردشگران در اين سال روزانه نزديک به سه هزار دلار هزينه کردهاند.
مددي به روند فزاينده توسعه صنعت گردشگري و متنوع شدن مقاصد گردشگري در سطح جهان اشاره کرد و افزود: برآورد ميشود که تعداد گردشگران در سال 2010 به يک ميليارد نفر و در سال 2020 به 6/1 ميليارد بالغ شود.
وي برگزاري نمايشگاه هتلداري و مبلمان را فرصت مغتنمي دانست تا دست اندرکاران در محيطي آرام به مبادله اطلاعات و مذاکرات تجاري بپردازند.
يادآوري ميشود، در پنجمين نمايشگاه هتلداري و مبلمان بيش از 200 شرکتي داخلي و خارجي محصولات و خدمات خود را در زمينه تجهيزات و خدمات هتلداري، خدمات مسافرتي، جاذبههاي گردشگري و فرصتهاي سرمايهگذاري به نمايش گذاشتند./115
انتهای پیام/