بنابراين گزارش استاندار گيلان، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان، امام جمعه لنگرود، شهردار و نماينده شهرستان لنگرود در مجلس شوراي اسلامي و سفراي کشورهاي اوگاندا و آفريقاي جنوبي برگزار شد.
اين نمايشگاه در بخش صنايعدستي با بيش از 150 غرفه به نمايش توليدات صنايعدستي 24 استان کشور پرداخته است.
استانهاي بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سيستان و بلوچستان، يزد و خوزستان در نمايشگاه بزرگ صنايعدستي استان گيلان حضور نيافتند.
در اين نمايشگاه در قالبي بخشي جداگانه با حضور نمايندگاني از کارخانهها و شرکتهاي توليدکننده مواد اوليه، بخشي از مواد اوليه چرخه توليد به عرضه و به نمايش گذاشته شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان با اشاره به مهم بودن حضور نمايندگان بخشهاي توليد مواد اوليه صنايعدستي گفت: در همه نمايشگاهها تنها به عرضه و فروش صنايع دستي توجه ميشود اما ما سعي کردهايم، اهميت مقوله مواد اوليه را در بخش توليد به نمايش بگذاريم.
ساسان قاسمي ادامه داد: نقش واسطهها در چرخه توليد براي توليدکنندگان گراني مواد اوليه را به همراه آورده است و به واسطه ارتباط مستقيم توليدکننده و فروشنده مواد اوليه بسياري از اين مشکلات حل ميشود.
وي تصريح کرد: از سازمانهاي منابع طبيعي و آبخيزداري، حفاظت از محيط زيست و جنگلداري به همراه ارگانهاي مرتبط با نخ ابريشم و رنگرزي را براي شرکت در اين بخش دعوت کردهايم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان خاطرنشان کرد: اهميت مواد اوليه در توليد صنايعدستي به اندازهاي است که لزوم اختصاص فضايي خاص به متوليان آن ضروري به نظر برسد.
قاسمي يادآور شد: اجراي رقص محلي و موسيقي سنتي در پنج روز برگزاري اين نمايشگاه از مراسم جانبي نمايشگاه سراسري صنايع دستي استان گيلان است.
گفتني است نمايشگاه بين المللي گردشگري گيلان از 25 تا 29 آذرماه در شهرستان لنگرود برپا ميشود.
111/
انتهای پیام/