مهدي کيايي ادامه داد: بخشي از اين نشست به بررسي روند اجرايي مطالعات شهرکهاي صنايعدستي در استانهاي گيلان، اصفهان، اردبيل، زنجان، سمنان، فارس و کرمان که در دور اول سفرهاي استاني مصوبه احداث شهرکها را گرفته بودند، اختصاص داشت.
وي با اشاره به اينکه بررسي موضوع روند کار مشاوره مطالعاتي در دوازده استان بخش اعظم وقت اين نشست را به خود اختصاص داد، اظهار داشت: خراسان رضوي، شمالي، چهارمحال بختياري، کهگيلويه و بوير احمد، همدان، هرمزگان، گلستان، لرستان و مازندران موضوع اصلي بحث در اين بخش از نشست بودند.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: همچنين اين استانها به گزارشي اجمالي در خصوص انتخاب و معرفي مشاور طرح خود پرداختند.
کيايي با بيان اينکه نتايج حاصل از اين نشستها براي استانهايي که در آينده مصوبه ايجاد شهرکها را دريافت ميکنند، تأثير زيادي دارد، گفت: بسياري از مسيرهاي اشتباه و نادرستي که در پياده کردن اين طرح توسط استانهاي حاضر صورت گرفته به وسيله استانهاي ديگر تکرار نخواهد شد.
وي در ادامه اظهار داشت: تاکنون 19 استان کشور موفق به اخذ مصوبه کار مطالعاتي شدهاند و پيشبيني ميشود با توجه به سياستهاي سازمان، 11 استان ديگر طبق برنامه زمانبندي سفرهاي رياست جمهوري به استانها مشمول مصوبه مذکور ميشوند.
مهدي کيايي خاطرنشان کرد: اعتبار تخصيص يافته براي انجام کار مطالعاتي در تمامي استانها به طور متوسط 70 ميليون تومان است که 30 استان کشور را درگير کار مطالعاتي ميکند و تا به حال اکثر استانها در حال رايزني به منظور مشاور ذيصلاح و شروع طرح مطالعاتي هستند.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي اظهار اميدوراي کرد: با اقدامات مناسبي که تا به حال در استانها انجام شده، اميدواريم تا پايان سال جاري شاهد پايان کار باشيم.
وي يادآور شد: با توجه به افقهاي روشني که در مسير اجراي اين کار وجود دارد اميدواريم فاز اجرايي اين پروژهها در تمامي استانها از سال آينده آغاز شود.
گفتني است اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني با توجه به نتايج ارزنده و مفيد برگزاري نشستهاي ياد شده بر آن است با استمرار برپايي اين نشستها مسير روند کار مطالعاتي را بيش از پيش به صورت تخصصي و کاملاً کارشناسي شده ادامه دهد./111
انتهای پیام/