وي با اشاره به اينکه ايجاد فضاي مناسب براي تبادل آخرين تجربيات و دستاوردها بين هنرمندان استانهاي مختلف از اهداف اين نمايشگاهها است، اظهار داشت: ارائه تازهترين نوآوري و ابداعات، رقابت جدي براي توليد کنندگان، ايجاد بازاري مناسب براي فروش توليدات با کيفيت هنرمندان(بازاريابي هدف دار) و حمايت از آنها از ديگر اهداف تخصصي شدن نمايشگاههاي صنايعدستي کشور است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت ادامه داد: اين اهداف با تهيه دستورالعمل مخصوص کارشناسان اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني در دستور کار قرار دارد.
کيايي با بيان اينکه برپايي اين گونه نمايشگاههاي تخصصي ميتواند باعث ارتقاء سطح کيفيت توليد و فروش در بازارهاي داخلي و ايجاد فضاي مناسب براي توليدکنندگان شود، گفت: اين فضا از طريق دستيابي به خريداران بالفعل و حضور پر رنگ متخصصان در هر يک از گروههاي صنايعدستي مرتبط با يکديگر و تبادل اطلاعات و تعامل آنها ايجاد ميشود.
وي تصريح کرد: اين نمايشگاهها در سال آينده با رويکردي تازه و طبق برنامه ريزيهاي انجام شده در اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني، در شش گروه از رشتههاي صنايعدستي برپا ميشود.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني با تأکيد بر اينکه تقسيم بندي اين گروهها کارشناسي شده است، افزود: بافتههاي داري و زيراندازها، نساجي، پوشاک، چاپ و رودوزيهاي سنتي، سفال و سراميک، کاشي سنتي و آبگينه، صنايعدستي فلزي و سنگي، صنايعدستي چوبي، صنايع دستي چرمي و صنايع دستي مستظرفه اين گروهها را تشکيل ميدهد.
مهدي کيايي در ادامه اظهار داشت: برنامهريزي براي برگزاري اين نمايشگاهها در سال 88، در حال حاضر در اين اداره کل در حال انجام است.
وي اظهار اميدواري کرد: با برگزاري اين نمايشگاهها که از اهداف معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور است، شاهد هدفمند شدن يارانه پرداختي در بخش نمايشگاه توسط دولت باشيم.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي يادآور شد: دستيابي به اهداف عاليه نمايشگاه از طريق جذب بازديدکنندگان متخصص و در نهايت غناي نمايشگاههاي تخصصي صنايعدستي جمهوري اسلامي ايران است./111
انتهای پیام/