وي تاکيد کرد:کانون جهانگردي و اتومبيلراني بعد از اينکه در زير مجموعه سازمان ميراث فرهنگي قرار گرفت محور اصلي کار خود را گردشگري قرار داد.
وي با بيان اينکه هدف اصلي کانون در تعريف جديد توسعه گردشگري است، افزود:ما زنجيره اي را در موضوعاتي مانند توريسم و اقتصاد گردشگران فعال کرديم و شرکت هاي مادر تخصصي نيز در اين زمينه شکل گرفته است.
تقي زاده ادامه داد: در حال حاضر در مجموعه کانون دو آژانس ارس و ايرانگردي و جهانگردي فعال هستند و توانسته اند با تمام آژانس هاي کشور درخصوص هزار و يک مسير گردشگري در تعامل باشند.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني يادآور شد: با توجه به اينکه به ايام نوروز نزديک مي شويم قصد داريم با معرفي تور اپراتورها از طريق صدا و سيما در کل کشور در اين بخش فعاليت کنيم.
وي اظهار داشت:براي انجام اين اقدام در سطح کشور نياز به اعتبار زيادي داريم که بايد در اين راستا استان ها از طريق هتلها و مراکزي که در اختيار ما قرار مي دهند از ما حمايت کنند.
تقي زاده خاطر نشان کرد:يکي ديگر از موضوعات در حال پيگيري امداد جاده اي است که در صدد هستيم ايمني راهها و امنيت مسافران در جاده ها را بيش از گذشته تامين کنيم و حرکتهاي خوبي در کانون تدارک ديده شده است.
وي گفت:همچنين نخستين همايش بين المللي در خصوص ايمني راهها در روزهاي 12 و 13 اسفند ماه برگزار مي شود و تمام ارگان هاي ذي ربط مانند وزارت راه و ترابري،هلال احمر و نيروي انتظامي در اين همايش حضور دارند که مي توانند پشتوانه خوبي براي گردشگري باشد.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني اضافه کرد: اين کانون برنامه هاي مختلفي را در سطح آموزش هاي عمومي،نيمه حرفه اي ،حرفه اي، دانشگاهي و علمي و کاربردي دنبال ميکند.
وي با اشاره به اينکه در اين زمينه با دفتر برنامه ريزي آموزش سازمان قرار دادي منعقد شده است،ادامه داد:دوره هاي آموزشي در سطح کارداني،کارشناسي و علمي و کاربري برگزار شده و با چند مرکز آموزشي غير ايراني نيز در زمينه کارشناسي ارشد و دکترا قرار منعقد شده است.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني در پايان افزود: شرکت تور اپراتورها فقط مي تواند با حمايت سازمان هاي ميراث فرهنگي در سطح کشور خدمات خوبي را ارائه دهد./104
انتهای پیام/