توسعه صنايع‌دستي، فقر صنايع سنگين را جبران مي‌کند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، نماينده آستانه اشرفيه در مجلس شوراي اسلامي در ديدار با معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور با بيان اين مطلب گفت: براي راه اندازي صنايع فلزي و سنگين هميشه به سرمايه‌هاي کلان نياز است در صورتي‌که راه اندازي هر واحد صنايع دستي و همان ميزان اشتغال‌زايي نياز به يک دهم سرمايه گذاري آن دارد.

سيد مهدي صادق با اشاره به مشکلات پيشروي جوانان آستانه اشرفيه اظهار داشت: شهر ما به دليل نبود صنعت، متأسفانه دچار مشکلات متعددي براي جوانان و اشتغال آنها شده و بيم آن مي‌رود که در زمان نه چندان دور شهر ما از نيروي جوان تهي شود.

عضو کميسيون صنايع و معادن ادامه داد: آستانه اشرفيه يکي از قطب‌هاي کشاورزي گيلان و کشور است که با مهاجرت جوانان به ساير شهرها اين حوزه نيز لطمه سنگيني مي‌بيند.

وي راه اندازي شهرک صنايع دستي را در آستانه اشرفيه راهکاري مناسب براي رونق اين حوزه دانست و افزود: چنانچه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي مايل به راه اندازي اين شهرک باشد هر گونه مساعدت چون زمين مورد نياز در اختيار اين معاونت قرار مي‌گيرد.

صادق وضعيت فعلي صنايع دستي آستانه اشرفيه را در حالت کج‌دار و مريض عنوان کرد و گفت: ما اميدواريم واحدهاي توليد صنايع دستي آستانه اشرفيه که در شرايط مختلف خود را حفظ کرده اند به خاطر مشکلات کوچک مالي به حالت تعطيل در نيايند.

نماينده آستانه اشرفيه در مجلس، گفت: شکي نيست که احياي صنايع‌دستي نياز به توانمندي‌هاي مالي، عزم و جزمي دولتي دارد.

وي تصريح کرد: گيلان قابليت‌هاي زيادي در صنايع دستي دارد و اگر کمي به آن توجه شود بازار خوبي در دنيا و منطقه درياي خزر خواهد داشت.

مهدي صادق خاطرنشان کرد: من از طرف مسئولان استان و شهرستان اعلام آمادگي مي‌کنم تا در راستاي توسعه صنايع دستي منطقه هر گونه همکاري را با معاونت صنايع دستي انجام شود. /111

انتهای پیام/

کد خبر 1387101541