وي گفت: پيشبيني ميشود ميزان گردشگر ورودي به استان تا دو برابر افزايش يابد از اين رو ضروري است تمامي نهادهاي دولتي و مراکز اقامتي و پذيرايي با تمام امکانات خود را براي استقبال و پذيرايي از اين حجم عظيم گردشگر ورودي آماده کنند.
محمد اشتري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت تکريم مهمان در آموزههاي ديني از مديران هتلها و دفاتر خدمات مسافرتي خواست تا با تغيير رويکرد از نگرش سنتي به مقوله گردشگري و ارائه محورها و مسيرهاي ويژه گردشگري، گردشگري تخصصي را توسعه دهند و از اين فرصت به دست آمده نهايت بهره را ببرند.
اسد الله عليزاده معاون ميراث فرهنگي اين سازمان نيز در اين همايش به نقش گردشگري به عنوان يکي از سه محور اصلي توسعه استان اشاره کرد و افزود: تحقق اين امر منوط به همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، ساير نهادهاي دولتي و بهره برداران تاسيسات گردشگري است که در اين ميان هتلها و دفاتر خدمات مسافرتي ميتوانند با تغيير رويکرد از حالت سنتي و تعامل بيشتر با يکديگر شتاب اين توسعه را افزايش دهند.
در اين همايش مديران هتلها، مراکز اقامتي، پذيرايي بين راهي و نيز دفاتر خدمات مسافرتي استان در خصوص فرصتها، مزيتها و موانع فراروي بخش گردشگري استان به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکار پرداختند./106
انتهای پیام/