رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري آذربايجان شرقي همچنين به مشترکات فراوان بين صنايع دستي استان آذربايجان شرقي و اردبيل اشاره کرد و افزود: صنايع دستي اردبيل از مخاطب خوبي برخوردار است و اين فرصت مناسبي براي معرفي هرچه بهتر و شايسته تر صنايع دستي استان است.
وي گفت:حضور در نمايشگاههاي استاني، منطقه اي و خارج از کشور يکي از راههاي موثر معرفي صنايع دستي است زيرا مخاطبان به صورت مستقيم با اين آثار ارتباط برقرار مي کنند و گاه با توليد زنده اين آثار نيز از نزديک آشنا ميشوند.
محمدي امکان برقراري ارتباط مستقيم و بدون واسطه با مخاطبان و مطلع شدن از سلايق و نيازهاي مردم را ويژگي مهم نمايشگاهها دانست و تصريح کرد: در صورت برقراري ارتباط قوي، درست و مفيد با مخاطبان، مي توان جايگاه هنرهاي سنتي را در زندگي مردم ارتقا بخشيد و با توجه به نيازهاي روز جامعه اقدام به تهيه و توليد آثارکرد.
تراب محمدي افزود: استان آذربايجان شرقي در عرصه صنايع دستي از پتانسيل بسيار بالايي برخوردار است و امروزه مردم خصوصا قشر جوان جامعه به آموزش فن و هنر اساتيد بزرگ رشته هاي مختلف هنرهاي سنتي مي پردازند و رشته هايي مانند قلمزني روي نقره، ساخت جواهرآلات سنتي، تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي، معرق و منبت چوب، چاپ باتيک، سفالگري، نقاشي روي سفال، ورني و گليم بافي، نگارگري و بسياري هنرهاي ديگر شاهد توسعه روز افزون هستد.
نمايشگاه صنايع دستي پارس آباد از تاريخ 12 اسفند ماه سال جاري در استان اردبيل برپا مي شود و تا 16 اسفندماه پذيراي علاقمندان به هنرهاي سنتي و صنايع دستي است./106
انتهای پیام/