وي افزود: ابتدا دانشجويان که اغلب آنها دانشجويان رشتههاي هنر بودند به همراه دو تن از راهنمايان سازمان ميراثفرهنگي در اردويي يک روزه از روستاي تاريخي ابيانه بازديد کردند و در اين پروژه دانشجويان با تاريخچه و پيشينه تاريخي روستا، مناطق مختلف آن از جمله مناطق باستاني و مذهبي روستا و سيره زندگي مردم بومي روستا آشنا شدند و در پايان از موزه تاريخي ابيانه نيز ديدن کردند.
وي خاصيت تاريخي و گردشگري اين روستا را بسيار مهم فرض کرد تا جايي که اثرات منطقهاي آن را در شکوفايي اقتصاد آن مهم ارزيابي کرده و اين روستا را از مهمترين مناطق باستاني و گردشگري کشور دانست.
وي در توضيح پروژه ملي نيز افزود: در بازديد از شرکت سرمسازي دانشجويان با تاريخچه، اهميت استراتژيک و توليدات اين شرکت طي حضور در موزه روابط عمومي آشنا شدند.
وي در ادامه گفت: در قسمت جانوران سمي توضيحاتي توسط کارشناسان مربوطه در خصوص نگهداري اين جانوران و چگونگي گرفتن زهر و در نهايت ساخته شدن پادزهر داده شد و پاور پوينتي در اين خصوص به نمايش در آمد.
وي در پايان بازديد از اين دو پروژه را مفيد ارزيابي کرد و اظهار اميدواري کرد که اين طرح از سوي دانشجويان، مخصوصا دانشجويان رشتههاي تخصصي با استقبال مواجه شده است و دانشگاه در صدد است که در دورههاي بعدي حجم بيشتري از اردوهاي ملي و ميراث را ترتيب دهد تا دانشجويان از نزديک با تاريخچه و عملکرد آنها آشنا شوند./100
انتهای پیام/