محمود خزندي ادامه داد: اين رقم معادل صادرات رسمي و غيررسمي فرش دستباف استان در اين مدت است.
وي با اشاره به اينکه فرش دستباف استان همدان از نظر کيفيت در سطح کشور در وضعيت مناسبي قرار دارد، اظهار داشت: اين وضعيت مناسب، سبب رشد 34 درصدي صادرات اين محصول به کشورهاي مختلف شده است.
مسئول اداره فرش اين استان تصريح کرد: اين در حالي است که ارزش وزني صادرات فرش دستباف استان همدان در اين مدت برابر با 93 هزار و 804 تن بوده است.
خزندي افزود: تا پايان شش ماهه نخست سال جاري ارزش وزني صادرات فرش دستباف همدان برابر با 103هزار تن بوده که بررسي اين دو آمار نشاندهنده رشد صادراتي در سه ماهه گذشته است.
وي با بيان اينکه عمده صادرات فرش دستباف استان به کشورهاي اروپايي و آمريکا انجام ميشود، افزود: کشورهاي آلمان، ايتاليا، کانادا و آمريکا در صدر واردکنندگان فرش دستباف همدان هستند.
مسئول اداره فرش استان همدان در ادامه اظهار داشت: صادرات رسمي فرش دستباف استان از گمرک شهر همدان و عمده صادرات غيررسمي در اين مدت از گمرک استانهاي مجاور چون تهران، شيراز، کرمانشاه صورت گرفته است.
محمود خزندي با تأکيد بر اينکه استان همدان ظرفيت افزايش صادرات در بخش فرش دستباف را دارد، ادامه داد: براي افزايش ميزان صادرات توليدات فرش دستباف در استانها بايد اين محصولات را با بازارهاي جهاني همسو کرد.
وي خاطرنشان کرد: امروز خريداران فرش در جهان خود به سفارش محصولات پرداخته و محصول سفارشي خود را از فروشندگان ميخواهند و اين در حالي است که ما در توليد محصولاتمان کمتر به بحث سفارش پذيري و کيفيت توجه ميکنيم./111
انتهای پیام/