بنابراين گزارش در بيان اين موضوع که همراه با ارائه گزارشي از سوي مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي همراه بود، تبليغ براي توليدات صنايعدستي کشور نيز به عنوان يکي از اهداف اجرايي شدن اين برنامه مطرح شد.
همچنين ارائه طرح بررسي مسايل اقتصادي صنعتگران صنايعدستي استان تهران به شوراي عالي صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور نيز در اين نشست به تصويب حاضران رسيد.
اين گزارش حاکي از آن است که طرح بررسي مسائل اقتصادي صنعتگران در استان تهران مدتي پيش توسط کارشناسان واحد حفظ و احياء به پايان رسيده بود و در اين نشست مقرر شد در چهار استان اصفهان، تبريز، خراسان رضوي و فارس نيز مورد بررسي و تحقيق قرار گيرد و جمع بندي نهايي ارائه شود.
در اين نشست پيشنهادات در خصوص انتخاب روز ملي صنايعدستي توسط مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور بار ديگر مطرح شد که ادارات کل اين معاونت و کارشناسان حاضر ملزم به ارائه نظرات خود در روزهاي آينده شدند.
در ادامه اين جلسه مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي به ارائه گزارشي از پيگيريهاي انجام شده و پيشنهادات در خصوص نشان ملي اصالت پرداخت.
همچنين اجراي اقدامات ويژه براي بازار شناسي توليدات صنايعدستي و هنرهاي سنتي و هنچنين ارائه طرح پژوهشي و مطالعاتي در اين زمينه از ديگر مصوبات سي و يکمين جلسه شوراي معاونان صنايعدستي بود که در دستور کار اداره کل حفظ و احياء اين معاونت قرار گرفت.
بنابراين گزارش معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي، مشاور معاون هنرهاي سنتي، مديران کل ستادي و کارشناسان بخشهاي مختلف اين معاونت در اين نشست حضور داشتند./111
انتهای پیام/