فعاليت 150 پروژه گردشگري در آذربايجان شرقي

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي،تراب محمدي در مورد عملکرد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي ضمن اعلام مطلب فوق گفت: سازمان در بخش‌هاي مختلف عملکرد خوبي داشته، هرچند با توجه به غناي فرهنگي و تاريخي و جاذبه هاي طبيعي موجود، حق استان ادا نشده و بايد به شکل جدي و بي وقفه به فعاليت ادامه دهيم.

رييس ثبت آثار تاريخي آذربايجان شرقي در فهرست آثار ملي افزود: ثبت بيش از يکهزار و سيصد اثر غير منقول در فهرست آثار ملي، امضاي تفاهم نامه 20 هزار ميليارد ريالي در بخش سرمايه گذاري، تلاش براي احياي مجموعه هاي فرهنگي و تاريخي شهر تبريز مانند صاحب آباد و ربع رشيديه و افزايش چشمگير گردشگران داخلي و خارجي از جمله نتايج فعاليت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي بوده است که در دولت نهم اتفاق افتاده است .

به گفته وي، ايجاد و فعال شدن شوراي ثبت آثار منقول هم اقدام موثر ديگري در جهت حفظ آثار مهم و تاريخي و حفاظت از آنها، همچنين مشخص شدن تعداد و نوع وسايل و اشياي مهم تاريخي در ميان مردم است.

رئيس شوراي فني صنايع دستي آذربايجان شرقي در مورد فعاليت سازمان در بخش صنايع دستي گفت: برگزاري کلاس‌هاي آموزش صنايع دستي به صورت رايگان در تمام شهرهاي استان و در بيش از 50 رشته صنايع دستي، همچنين توانمند کردن گروه‌هاي هدف جامعه و احياي هنرهاي فراموش شده و صنايع دستي منسوخ، از اقدامات مهم حوزه صنايع دستي بوده است.

وي افزود: کسب 4 مهر اصالت سازمان يونسکو براي توليدات صنايع دستي استان در دو دوره اخير ، توسط هنرمندان چيره دست بومي تاييد ديگري بر اهميت و شايستگي اين هنر صنعت هاي کهن در استان است.

محمدي در مورد وضعيت گردشگري استان گفت: در حال حاضر 28 هتل در استان مشغول فعاليت هستند و تا دو سال آينده 8 هتل ديگر به اين تعداد افزوده مي شود که البته با توجه به تعداد گردشگران اين تعداد هتل کافي نيست و بايد نسبت به تشويق سرمايه گذاران براي ساخت هتل هاي جديد اقدام کرد.

وي در خصوص نظارت بر مراکز اقامتي افزود: 35 ملاک براي رتبه بندي هتل ها وجود دارد و هتل ها از اين جهت بررسي مي شوند و از اول ارديبهشت ماه سال آينده هم استانداردسازي جديد هتل ها آغاز مي شود و شايستگي و توانمندي هتل ها مورد بازبيني قرار خواهد گرفت.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به طرح آمايش سرزمين توسط دانشگاه تبريز گفت: اين طرح در مراحل نهايي به سر مي برد و طبق مطالعات انجام شده طرح تفصيلي گردشگري بررسي و تکميل خواهد شد.

شرکت در نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي براي معرفي توانمندي هاي استان از ساير اقدامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بود که محمدي به آن اشاره کردو افزود: متاسفانه يکي از مشکلات عمده ما عدم وجود شناخت کافي و مناسب به آثار و توانمندي‌هاي موجود در خود استان است و رفع اين مشکل به ياري رسانه ها خصوصا نشريات محلي بستگي دارد و از همه فعالان رسانه اي و خبرنگاران
مي خواهيم به معرفي فرهنگ و تاريخ و هنر استان کمک کنند./106

انتهای پیام/

کد خبر 138711053