محسن علمدار با بيان اينکه موزه صنايعدستي تفرش از دو بخش ايجاد شده است، گفت: بخشي از اين موزه به بازارچه صنايعدستي اختصاص دارد و بخشي ديگر متعلق به موزه مردمشناسي است.
وي اظهار داشت: در بازارچه صنايعدستي، آثار صنايعدستي بومي منطقه و در بخش مردمشناسي پيکرههاي مردمشناسي با پوشش محلي به نمايش گذاشته ميشود.
علمدار در خصوص اعتبارات تخصيص يافته براي ايجاد اين موزه گفت: اعتبارات مرمتي اين پروژه از محل اعتبارات حوزه حفظ و احياء و اعتبارات تکميل و تجهيز اين موزه از محل اعتبارات حوزه معاونت صنايعدستي استان تأمين شده است.
وي در مورد نحوه گردآوري اشياء موزه تفرش گفت: براي گردآوري اشياء اين موزه فراخوان خواهيم داد تا هر کس که شيء تاريخي دارد در صورت تمايل آن را به موزه تحويل دهد.
علمدار خاصر نشان کرد: با توجه به اينکه سطح آبانبار بلور هم سطح خيابان است احتمال دارد براي ايجاد سفرهخانهسنتي بر روي بام اين موزه برنامهريزي کنيم.
مسئول موزههاي استان مرکزي در پايان يادآور شد: موزه تفرش همزمان با دهه فجر توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي افتتاح ميشود.
آب انبار بلور در دوره قاجار به همت ميرزاحسين وزير ملقب به بلور در محله زاغرم شهر تفرش احداث شد. اين آب انبار از مخزن دو بادگير در شرق و غرب، پاشويه و محوطه بيروني تشکيل شده است. اين بنا در تاريخ 23 مردادماه سال 78 به شماره 2336در فهرست آثار ملي به ثبت رسيد./115
انتهای پیام/