بنابراين گزارش تشکيل کميته مشترک در جهت همکاريهاي متقابل، چاپ کتابهايي با موضوع صنايعدستي و هنرهاي سنتي و همچنين تشکيل کلاسهاي آموزشي هنرهاي سنتي و صنايعدستي از ديگر مصوبات اين نشست بود.
همچنين مقرر شد براي احياء اسباب بازيهاي قديمي در سطح کشور تلاش مضاعف صورت گيرد ضمن اينکه اجراي مسابقات و جشنوارههاي مشترک نيز به زودي در دستور کار هر دو حوزه قرار ميگيرد.
اين در حالي است که معاون توليد کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان در اين نشست از چاپ 14 عنوان کتاب با موضوع ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خبر داد و گفت: اين کتابها براي گروههاي سني مختلف و با همکاري سازمان ميراث فرهنگي به چاپ رسيده است.
باقري ادامه داد: همچنين پيشنهاد گسترش بازيهاي رايانهاي با رويکرد ايران شناسي و صنايعدستي را در اين نشست مشترک مطرح کرد.
وي با اشاره به اينکه توليد فيلمهاي انيميشن در زمينه صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز تأثيرات قابل توجهي در معرفي پتانسيلهاي اين بخش در کشورمان دارد، اظهار داشت: اجرا کردن اين برنامه امکان هر دو بخش را نياز دارد که کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان نهايت همکاري را در اين مورد به کار ميگيرد.
معاون فرهنگي و امور استانهاي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان نيز با اعلام آمادگي همکاري 670 مرکز فرهنگي و هنري کانون ادامه داد: اين مراکز در بخش کودکان و نوجوانان در سراسر کشور فعال هستند و پتانسيل خوبي براي معرفي توليدات صنايعدستي به حساب ميآيند.
اسدبيگي خاطرنشان کرد: گروه سني فعال در کانون از بهترين زمان براي فراگيري آموزش و فرهنگسازي برخوردارند و اين به معناي سرمايه گذاري موثر در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي است./111
انتهای پیام/