معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان با اشاره به اينکه بايستي بهره برداري لازم براي ارتقاء صنايعدستي کشور انجام پذيرد، اظهار داشت: براي اين کار لازم است، هماهنگيهاي لازم ميان هنرمندان صورت گيرد.
حسين هاتفي فارمد ادامه داد: بهتر است در همايش همدان با توجه به سوابق و موارد فعاليت ساير کشورها در دورههاي گذشته، الگويي مناسب براي اجراي صحيح برنامهها مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه برنامه نشست منطقهاي تايلند از نظم بخصوصي در اجرا برخوردار بود، گفت: افتتاحيه مراسم با حضور همه مدعوين، گزارش فعاليتهاي يک ساله شوراي جهاني صنايعدستي، افتتاحيه نمايشگاه صنايعدستي در روز نخست همايش در کنار ارائه گزارش رييس منطقهاي و رييس شوراي جهاني در برنامهريزيهاي آينده مورد توجه خواهد بود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: برگزاري نمايشگاه ملي صنايعدستي به منظور ارزيابي صنايعدستي در کنار صنايعدستي کشورهاي ميهمان قابل تأمل است و بايد از آن بهرهبرداري شود.
هاتفي تصريح کرد: ارائه کارهاي سنتي کشورهاي شرکت کننده در قالب 50 غرفه در نمايشگاه مد نظر است ضمن اينکه تنوع و تکثر رشتههاي موجود در اين نمايشگاه براي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي بر لزوم تشکيل کميتههاي تخصصي و پرداختن به اين کميتهها در جريان نشست سال آينده تأکيد کرد و گفت:حضور اين کميتههاي تخصصي در کيفيت همايش و نشست مذکور اهميت دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه گفت: برنامه همايش و نشست در شش روز برگزار ميشود، که در روز سوم، با تقسيم بندي کميتهها به بخشهايي چون احياء رشتههاي سنتي، بستهبندي محصولات صنايعدستي و بازاريابي، روند اجرايي اين نشست ادامه مييابد.
وي يادآور شد: پيشنهاد معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي برگزاري مناسبتر اين برنامه، حضور بانکها براي حمايت از بخش هدايا و جوايز و کارخانههاي توليدي و تهيه بستههاي صنايعدستي ظريف و قابل حمل براي مهمانان است./111
انتهای پیام/