به گزارش ميراث آريا(CHTN)به نقل از روابط عمومي سازمان حمل و نقل و پايانه هاي استان قم، در بازديد هفته جاري اعضاي کميته از مجتمع هاي خدماتي ـ رفاهي و رستوران هاي واقع در محورهاي مواصلاتي مواردي چون بهداشت محيط رستوران ها، سرويس هاي بهداشتي و نمازخانه ها، بهداشت مواد غذايي ارائه شده به مسافران با انجام نمونه گيري توسط مرکز بهداشت و نظارت بر تعرفه مواد غذايي و نحوه برخورد با مسافران مورد بازرسي قرار گرفت.
حميدرضا ذاکر، رئيس اداره بازرگاني سازمان حمل و نقل و پايانه هاي استان قم با بيان اين مطلب که تمامي مجتمع هاي خدماتي ـ رفاهي و رستوران هاي بين راهي ملزم به اخذ مجوزهاي لازم و اجراي کامل بهداشت در محيط هستند، افزود اين بازديدها به صورت دوره اي به شکل محسوس و نامحسوس بدون اعلام قبلي انجام ميشود./106
انتهای پیام/