بنابراين گزارش در اين نشست چهار ساعته فعاليتهاي تخصصي و پروژههاي پيشتاز معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استانها اعم از آموزش مجازي، ساخت بازيهاي رايانهاي و راه اندازي موزه مجازي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
مدير پارک علم و فناوري خراسان رضوي به شناسايي فرصتها و بسترهاي مناسب پارکهاي علم و فناوري کل کشور تأکيد کرد و اظهار داشت: پارکهاي علم و فناوري با برخورداري از فضايي مجازي در ارائه تسهيلات به ايدههاي خلاق و فناورانه نقش مهمي را ايفا ميکنند.
راعي ادامه داد: پارکهاي علم و فناوري وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي تحقق آرمانهاي توسعه علمي کشور در عرصههاي ملي و بين المللي فعاليت کرده و رسالت راهبردي پارک علم و فناوري خراسان رضوي نيز افزايش اثر بخشي و کارايي پژوهش و فناوري است.
وي تصريح کرد: اين پارک با مديريت جريان دانش در ميان عوامل موثر بر توسعه فناوري، علاوه بر حمايت از اجراي فرآيندهايي اصلي توسعه فناوري توسط مراکز تحقيقاتي حرفهاي، از ايجاد موسسات فناوري در محيط پارک نيز حمايت ميکند.
مدير پارک علم و فناوري خراسان رضوي با بيان اينکه تجاري سازي نتايج تحقيقات و تحقق ارتباط بخشيهاي تحقيقاتي و توليدي جامعه از اهداف تعريف شده اين پارکها است، گفت: کمک به جذب دانش فني و سرمايههاي بين المللي و داخلي، حمايت از ايجاد و توسعه شرکتهاي کوچک و متوسط فناوري و حمايت از موسسهها و شرکتهاي تحقيقاتي و مهندسي نوآور با هدف توسعه فناوري و کارآفريني از ديگر اهداف پارکهاي علم و فناوري است.
در ادامه اين نشست پيشنهاد ايجاد مراکز رشد و بازاريابي صنايعدستي در پارک علم و فناوري خراسان رضوي از سوي هر دو حوزه مورد تأکيد قرار گرفت ضمن اينکه تشکيل گروه تخصصي از کارشناسان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در مراکز علم و وفناوري به منظور بومي کردن فعاليتهاي مجازي صنايعدستي نيز مورد توجه قرار گرفت.
همچنين ثبت ايدههاي نو فکري با توجيهات صنعتي با عنايت به خالي بودن جايگاه نوانديشي و ثبت نوآوريهاي بومي در بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز از ديگر موضوعات مطرح شده است که توافق طرفين را به همراه داشت./111
انتهای پیام/