وي خاطرنشان کرد:در اين طرح موضوع فعاليتهاي پيشنهادي بنگاههاي بخش تعاوني قابل تشکيل مشخص شده است.
حبيبي درباره فرآيند اجرايي اين طرح گفت:در اين طرح پس از فراخوان و ثبت نام متقاضيان، دوره هاي آموزشي مقدماتي در قالب کارگاه يک روزه براي متقاضيان برگزار ميشود و پس از برگزاري آزمون منتخبين اعضاي هيات موسس به ادارات تعاون استانها و ثبت شرکتها جهت تشکيل و ثبت شرکت تعاوني مورد نظر معرفي مي شوند.
وي افزود: پس از معرفي و پيوند بنگاههاي تشکيل شده به شرکت هاي خدمات مشاورهاي کسب و کار و تکميل طرح کسب و کار آنان، هماهنگي هاي لازم به منظور اخذ موافقت اصولي طرح، معرفي به صندوق تعاون جهت اخذ تسهيلات و هدايت و حمايت هاي لازم ديگر درجهت راه اندازي يک بنگاه اقتصادي پايدار انجام مي شود.
حبيبي گفت:براساس اين طرح شرکتهاي هلدينگ بخش ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري در استانها نيز تشکيل مي شود و تعاونيهاي تشکيل شده در زير مجموعه اين شرکت هلدينگ قرار ميگيرند.
سرپرست دفتر کار آفريني و جذب منابع سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با اشاره به انعقاد تفاهم نامه اي با وزارت تعاون درباره اين طرح تصريج کرد: يکي از اشکالات اينگونه تفاهمنامه ها اين است که پيگيري نمي شود از اين رو کميتهاي براي اجرايي کردن تفاهم نامه تشکيل داديم .
حبيبي افزود:با وزارت تعاون نيز هماهنگيلازم انجام شده است تا تسهيلات مناسبي از طريق صندوق تعاون در اخيتار اين بنگاهها قرار گيرد./105
انتهای پیام/