وي ادامه داد: با تخريب کارگاههاي فعال در مدرسه صنايع قديمه، تداوم آثار هنري موجود در موزه هنرهاي ملي ايران نيز با مشکل روبرو شد.
مدير کل دفتر حفاظت از اموال منقول سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اينکه در حال حاضر حفظ رشتههايي چون زري بافي با جلوگيري از مسکوت ماندن آنها ارتباطي مستقيم دارد، اظهار داشت: پيگيري تداوم جريان فعاليت اين رشتههاي هنري به جلوگيري از فراموشي آنها کمک ميکند.
گلشن تصريح کرد: اهميت حفظ آثار فرهنگي و هنري در هر برههاي از تاريخ به دليل اينکه روزگاري هنرمندان از ميان ميروند و تنها آثار آنها است که بر جاي ميماند نيز ارزشمند است.
وي با بيان اينکه با تعطيلي کارگاههاي مدرسه صنايع قديمه، کارگاهها به ساختمان سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري منتقل شدند، گفت: اين کارگاهها از سال 1366 بر جاي خود باقي بوده و همچنان فعاليت ميکنند.
مدير کل دفتر حفاظت از اموال منقول اين سازمان در ادامه اظهار داشت: با توجه به فعاليت مستمر اين کارگاهها و مشکلاتي چون منسوخ شدن رشتههايي چون زري بافي، وجود آثار هر دوره در موزهاي چون موزه هنرهاي ملي که قديميترين موزه کشور است، احساس ميشود.
جليل گلشن گفت: تنها در صورت وجود آثار دورههاي مختلف ميتوان به حفظ آنها براي آيندگان اميدوار بود ضمن اينکه چون مجموعهاي براي نمايش هميشه در دسترس خواهد بود.
مدير کل دفتر حفاظت از اموال منقول خاطرنشان کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در حفظ رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي که وابسته به تعداد محدودي از هنرمندان هستند، نهايت تلاش خود را ميکند.
گلشن يادآور شد: سازمان ميراث فرهنگي در جهت جمع آوري آثار هنري دورههاي مختلف نيز تلاش ميکند./111
انتهای پیام/