رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: با حمايتهاي صورت گرفته و برنامه هاي تشويقي دولت نهم ، بخش خصوصي رغبت خاصي به حضور در حوزه سرمايه گذاري گردشگري پيدا کرده است و 86 موافقت نامه اصولي که به امضاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و سرمايه گذاران خصوصي رسيده است تاييدي بر اين حرف است.
وي ادامه داد: همچنين 10 موافقت نامه براي فعاليت در مناطق نمونه گردشگري امضا شده و در حال حاضر تمام اين 96 طرح در حال فعاليت هستند.
به گفته محمدي طرحهاي مذکور داراي ميانگين پيشرفت فيزيکي 25 درصد هستندو بر اساس قرارداد از زمان شروع طرح 18 ماه فرصت اجرا در اختيار دارند.
تراب محمدي ميزان سرمايه گذاري انجام گرفته در اين طرح ها را حدود 7900 ميليارد ريال عنوان کرد و افزود: اين ميزان سرمايه گذاري هم در نوع خود ويژه و مهم است.
وي تصريح کرد: دولت در راستاي گسترش سرمايه گذاري و واگذاري امور به بخش خصوصي در حوزه گردشگري هم اقدامات حمايتي خوبي داشته است و مشوقهاي ملي و استاني زيادي را براي جلب توجه سرمايه گذاران به کار گرفته که از آن ميان مي توان به تامين هزينه زيرساختهاي تاسيسات گردشگري مذکور مانند راه دسترسي، آب، برق، گاز، تسهيلات و اعتبارات متمرکز و ... اشاره کرد.
دبير کارگروه گردشگري استان افزود: طبق ماده 6 آيين نامه اجرايي اداره مناطق نمونه گردشگري مصوب هيات وزيران، دستگاههاي اجرايي ذيربط موظف هستند پس از صدور موافقتنامه منطقه نمونه گردشگري برحسب درخواست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ظرف مدت 2 ماه اراضي دولتي مورد نياز را براي ايجاد منطقه به سرمايه گذار واگذار کنند. همچنين بر اساس آيين نامه اجرايي قانون اصلاح و حفظ کاربري باغها، طرحهاي گردشگري از پرداخت عوارض تغيير کاربري معاف هستند.
محمدي اين اقدامات را يکي از علل مهم افزايش سرمايه گذاري دانست و ابراز اميدواري کرد با ارائه اطلاعات دقيق تر و جلب نظر سرمايه گذاران، امکان حضور و سرمايه گذاري در مناطق مختلف استان خصوصا مناطق ويژه گردشگري فراهم شود.
لازم به ذکر است استان آذربايجان شرقي با دارا بودن 26 منطقه نمونه گردشگري و بيش از سي روستاي هدف گردشگري و با وجود مناطق زيبا و بکر و قابل توجه، امکان موفقيت آميز بودن سرمايه گذاري در حوزه گردشگري را تضمين ميکند./106
انتهای پیام/