همچنين مطالعه و تدوين سند ملي گردشگري سلامت، تدوين سند ملي بازاريابي گردشگري، مطالعه و تدوين برنامه عملي بازاريابي گردشگري، استانداردسازي علايم گردشگري و برندهاي ملي و اقلام تبليغاتي گردشگري نيز بخشي ديگر از اين پروژهها را به خود اختصاص داده است.
حمايت از طراحي و اجراي مگاتور توسط بخش خصوصي براي تورهاي عمومي طبيعتگردي و زيارتي با استانداردهاي بينالمللي، شناسايي و مکانيابي هزار منطقه نمونه گردشگري در سطوح محلي، استاني، ملي و بينالمللي و اخذ مصوبه هيأت وزيران و مطالعه و ارائه برنامه توسعه و مديريت پنج محور گردشگري جنگ و ساماندهي تورهاي مربوط به آن نيز از جمله پروژههاي معرفي شده از سوي معاونت گردشگري کشور است.
مطالعه، تطبيق، تدوين و اجراي طرح نيازسنجي بازارهاي هدف و ارائه الگوهاي تطابق محصولات با تقاضاي بازار به ويژه ترکيه، کشورهاي حوزه خليجفارس، کشورهاي آسياي جنوبشرقي با اولويت مالزي و اندونزي، کشورهاي اروپايي همچون سوئيس، اسکانديناوي، فرانسه، آلمان و انگليس، کشورهاي آسياي شرقي همچون چين و ژاپن نيز در اين پروژهها به چشم ميخورد.
تدوين و انتشار اطلسهاي موضوعي نيز بخشي ديگر از اين پروژهها است که شامل تهيه و تدوين اطلس گردشگري با اولويت هزار مسير گردشگري، تهيه و تدوين اطلس زيارتي، تهيه و تدوين اطلس عشايري، تهيه و تدوين اطلس مهماننوازي و تهيه و تدوين اطلس روستاهاي داراي جاذبه کشور است.
همچنين تدوين رويهها و دستورالعملهاي مرتبط با ماموريتهاي سازمان از جمله تدوين دستورالعمل ملي کد اخلاق گردشگري و برنامه آموزش همگاني آن، مطالعه و تدوين دستورالعمل اجراي طرح سفرهاي ارزان و همگاني، تدوين ضوابط و استانداردهاي فني، معماري، شهرسازي و اقتصادي،ساخت تاسيسات اقامتي و تدوين دستورالعمل نظارت بر ارائه خدمات گردشگري و ايجاد سامانه مورد نياز نيز در اين فهرست به چشم ميخورد.
پروژههاي ياد شده به تناسب موضوع از سوي دفتر برنامهريزي و توسعه گردشگري داخلي، دفتر برنامهريزي و توسعه گردشگري خارجي، دفتر امور مراکز و خدمات گردشگري و استانداردسازي، دفتر بازاريابي و تبليغات و کميتههاي گردشگري سلامت، گردشگري روستايي و عشاير، گردشگري جنگ و گردشگري زيارتي معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در دست انجام است./115
انتهای پیام/