تاسيس شرکت‌ هلدينگ گردشگري کشورهاي اسلامي

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور در نشست مشترک اين معاونت با اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران با بيان اين مطلب گفت: چنانچه اين طرح با همکاري اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران به مرحله اجرا برسد حجم سفر و گردشگري ورودي به داخل کشور بيشتر مي‌شود.

محمدشريف ملک‌زاده افزود: همچنين اين شرکت‌ها مي‌توانند به عنوان پايلوت گردشگري زيارتي در 58 کشور عضو OIC فعال بوده و تاثير زيادي در جذب گردشگر مذهبي داشته باشند.

وي در ادامه با بيان اينکه حوزه گردشگري حوزه‌اي کاملاً فرابخشي است و نيازمند تعامل با ساير کشورها است، گفت: تنها علت موفقيت کشورهاي پيشرفته در حوزه صنعت گردشگري تعامل با بخش خصوصي است.

ملک‌زاده تصريح کرد: در ايران نيز با توجه به ظرفيت‌هاي موجود لازم است تعامل و همکاري با بخش خصوصي بيشتر شود و امضاي تفاهمنامه همکاري با اتاق بازرگاني ايران نيز در همين راستا انجام مي‌شود.

وي همچنين از تاسيس شرکت سهامي عام خدمات گردشگري و سفر در کشور خبر داد و گفت: اين شرکت از سوي معاونت گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي و با مشارکت اتاق بازرگاني کشور تشکيل مي‌شود و در 30 استان کشور نيز فعال خواهد شد.

ملک‌زاده با بيان اينکه طرح راه‌اندازي اين شرکت تهيه شده و تا يک هفته آينده در اختيار اتاق بازرگاني قرار خواهد گرفت، گفت: اميدواريم سال آينده با همکاري اتاق بازرگاني شاهد راه‌اندازي اولين شرکت سهامي عام خدمات گردشگري و سفر در کشور باشيم.

وي همچنين پيشنهاد راه‌اندازي توريسم تجاري را در کشور مطرح کرد و گفت: با توجه به اينکه تمام اتاق‌هاي بازرگاني در استان‌ها بحث ايجاد هيأت‌هاي تجاري را دارند پبشنهاد مي‌کنم امکان ارائه مجوز راه‌اندازي توريسم تجاري به اتاق‌هاي بازرگاني شهرهاي مختلف کشور داده شود.

ملک‌زاده افزود: در صورت استقبال اتاق‌هاي بازرگاني استان‌ها براي راه‌اندازي اولين دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري تجاري معاونت گردشگري مجوز لازم را در مدت 48 ساعت صادر خواهد کرد.

معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در بخشي ديگر از سخنان خود به تشريح برخي از عملکردهاي اين معاونت در سال 87 پرداخت و گفت: يکي از مشکلات ما در سال‌هاي قبل اين بود که تمام فعالان گردشگري در حوزه‌هاي مختلف اين صنعت دخالت مي‌کردند و اين مشکل ساز بود.

وي گفت: در سال 87 ما به اين سو حرکت کرديم که تمامي آژانس‌هاي کشور بر اساس توريسم با علايق ويژه رده‌بندي شوند و در همين راستا توريسم با علايق ويژه را در 30 استان کشور شناسايي کرديم.

ملک‌زاده همچنين به راه‌اندازي سامانه سفرکارت ملي و صدور سه ميليون سفر کارت اشاره کرد و افزود: صدور سه ميليون سفر کارت ملي در کشور حداقل کار ممکن در راستاي تبليغ سفر و همگاني، همه مکاني و همه زماني کردن سفر است.

وي راه‌اندازي سامانه ATM و ويزاي الکترونيک را از ديگر اقدامات معاونت گردشگري کشور در سال 87 برشمرد و تصريح کرد: گردشگري کشور نيازمند ارتقا در حوزه نرم‌افزاري است تا بتواند در زمينه سخت‌افزاري نيز پيشرفت داشته باشد.

ملک‌زاده همچنين از راه‌اندازي دفتر صدور ويزاي الکترونيک در فرودگاه اصفهان خبر داد و افزود: تا پايان اسفندماه دفاتر ويزاي الکترونيک در سراسر فرودگاه‌هاي بين‌المللي کشور راه‌ اندازي مي‌شود.

وي با بيان اينکه تمام هتل‌هاي تهران تا پايان اسفندماه 78 رزرو شده‌اند، گفت: در دولت نهم بيش از صد و سه هزار تخت به مراکز اقامتي کشور شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمان‌پذيرها و واحدهاي اقامتي خصوصي و استيجاري اضافه شده که در نوع خود قابل توجه است.

اين مقام مسئول در معاونت گردشگري با اشاره به اينکه آمار گردشگران ورودي به کشور در سال گذشته دو ميليون و 171 هزار نفر بوده است، گفت: آمار گردشگران ورودي در ده ماهه نخست سال جاري يک ميليون و 758 هزار و 690 نفر بوده و در مجموع ميزان تورهاي ورودي به کشور نسبت به سال گذشته 25 درصد رشد داشته است./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387113032