به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي وزارت بهداشت، با نزديک شدن ايام تعطيلات نوروزي و افزايش فعاليت اغلب اماکن عمومي و مراکز تهيه، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي، نظارت بر اينگونه مراکز و اماکن از حساسيت بيشتري برخوردار مي‌شود. به همين دليل همچون سال هاي گذشته از سوي معاونت سلامت وزارت بهداشت طي ارسال نامه‌اي، دانشگاه‌هاي علوم پزشکي سراسر کشور موظف به اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي در منطقه تحت پوشش دانشگاه خود شدند.

بنا براين گزارش، دانشگاه‌هاي علوم پزشکي موظف به تشکيل کميته‌هاي استاني و شهرستاني و انجام هماهنگي‌هاي درون بخشي و همچنين طرح موضوع در شوراي سلامت و امنيت غذايي استان و شهرستانهاي تابعه و هماهنگي برون بخشي با سازمانهاي ذيربط جهت اجراي بهتر اين طرح شدند.

بر اساس اين بخشنامه اکيپ‌هاي بازرسي و نظارت از ساعت 8 صبح تا 8 شب در تمامي ايام خصوصا روزهاي تعطيل فعال بوده و تلفني براي تماس مردمي از طريق رسانه‌هاي محلي جهت پاسخگويي در ساعات اداري و پيغام گير در ساعات غيرکشيک اعلام خواهد شد.

همچنين در اين نامه بر نظارت و تشديد بازرسي از تمام اماکن عمومي تحت پوشش با در نظر گرفتن اولويت اماکن حساس از قبيل آرايشگاه‌ها، مهمانسراها، هتل‌، متل، مسافرخانه، زائرسراو اقامتگاه‌ها، مساجد، پارک‌ها،‌ جايگاه‌هاي اسکان موقت مسافران نوروزي، سرويس‌هاي بهداشتي عمومي داخل شهري و بين راهي و اماکن مشابه با تاکيد بر رعايت بهداشت فردي به بهداشت ابزار کار، آب مصرفي و دفع صحيح زباله و فاضلاب، نظافت عمومي و عدم استعمال دخانيات تاکيد شده است.

بازرسان علاوه بر نظارت و بازرسي بهداشتي از کليه مراکز تهيه، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي با اولويت مراکز حساس در ايام مذکور از جمله اماکن بين راهي، رستوران ها، چلوکبابي‌ها، اغذيه فروشي‌ها، انبارها، فروشگاه‌هاي بزرگ و زنجيره‌اي، عمده فروشي ها، ميادين و فروشگاه‌هاي ميوه و تره بار، آجيل، خشکبار، قنادي‌ها و نانوايي‌ها بر رعايت موازين بهداشتي و حفظ ايمني مواد غذايي در وسايط حمل و نقل مواد غذايي به ويژه وسايط حامل شير و فراورده‌هاي آن کنترل و نظارت مي‌کنند./100

انتهای پیام/

کد خبر 1387113059