حسين هاتفي فارمد ادامه اداد: بعضي از استانهاي کشور اقداماتي را در خصوص بسته بندي اين توليدات عملي کردهاند که با وجود مناسب بودن آنها، پاسخگوي نياز صنايع دستي کشور نيست.
وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي اقدامات مناسبي را براي حل اين معضل در کشور از مدتي پيش آغاز کرده است، اظهار داشت: برنامه ريزيهايي براي طراحي بسته بندي تعدادي از توليدات صنايع دستي آغاز شده که در مرحله مناسبي است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي تصريح کرد: علاقهمندان به سرمايه گذاري در اين بخش ميتوانند از يارانه 4 درصدي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور بهرهمند شوند.
هاتفي فارمد در ادامه اظهار داشت: اين سرمايه گذاران با تأمين بخشي از هزينههاي جاري از طريق اين يارانهها، مابقي هزينهها را خود تأمين ميکنند.
وي همچنين در ادامه به سرمايه گذاري تعدادي از کشورهاي همسايه در بخش صنايعدستي خبر داد و تصريح کرد: اين رويکرد از اين جهت که توجه اين کشورها را به بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي نشان ميدهد از اهميت برخوردار است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي با بيان اينکه تعدادي از هنرمندان و صنعتگران کشورمان در اين کشورها شروع به آموزش و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع دستي به هنرجويان کردهاند، گفت: اين حرکت در آينده سبب فراموشي جايگاه اصلي اين رشتهها و خاستگاه آن ها مي شود نتايج منفي زيادي به همراه در دارد.
حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: 50 سال آينده کسي رشته هاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي را به عنوان ايران نمي شناسد و اين به معناي فراموشي خاستگاه اصلي رشتهها است.
وي يادآور شد: از تمامي هنرمندان و صنعتگران کشور ميخواهيم که به ترويج و توسعه اين رشتهها در اين کشورها نپرداخته بلکه به تقويت رشتههاي صنايع دستي ساير کشورها کمک کنند./111
انتهای پیام/