به گزارش ميراث آريا(chtn)، وي در اين همايش که در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد در تعريفي جامع از اجتماع درمان مدار گفت :اجتماع درمان مدار يا TC يک پروتکل درماني است که بر اساس مفاهيم و درمان يادگيري اجتماعي شناختي رفتاري انسانگرايي و روانکاوي رشد يافته است که تغييرات چند بعدي را در افراد سوء مصرف کننده مواد ايجاد مي نمايد و شامل دو تيم درمان و پژوهش مي باشد.

وي در خصوص نگاه اجتماع درمان مدار به فرد يا بيماري بيان داشت :اجتماع درمان مدار سوءمصرف مواد را اختلال در کل شخصيت فرد مي داند که برخي يا تمام عملکردهاي او را تحت تاثير قرار مي دهد و مشکل فرد را در درون جستجو مي کند نه در مواد .

وي در ادامه افزود :از اين ديدگاه معتادان در فرايند اجتماعي شدن مهارتهاي شناختي عاطفي و رواني داراي مشکلاتي هستند که بيانگر اين است که اعتياد يک نشانه است نه هسته اصلي اختلال و معمولا فرد ار لحاظ رفتاري و خلقي نيز دچار آشفتگي است .

اين پژوهشگر اعتياد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اجتماع درمان مدار به عنوان يک برنامه درماني اقامتي اذعان داشت :طول مدت اين برنامه از 30 روز تا 3 سال متغير است و افراد در کنار هم مکانيسم هاي مقابله اي بدون مواد را در خور رشد مي دهند به گونه اي که يک فرد از طريق کسب تجارب موفقيت آميز از زندگي کردن در اجتماع کوچک براي ورود به دنياي بيرون آماده مي شود .

شايان ذکر است اين همايش ها هر چهارشنبه از ساعت 9 الي 11 صبح در مجموعه فرهنگي شقايق واقع در خيابان وليعصر (عج) بالاتر از مسجد بلال صدا و سيما نبش کوچه افق برگزار مي شود و حضور براي عموم آزاد است . همچنين عنوان نشست هفته آينده بررسي آسيب پذيري دانشجويان در برابر HIV AIDS و سوء مصرف مواد مي باشد ./100

انتهای پیام/

کد خبر 138712022