ملکزاده با بيان اينکه نرخ مراکز اقامتي کشور پايين است، يادآور شد: دفاتر خدمات مسافرتي ميتوانند با تعامل و تفاهم با مراکز اقامتي بهويژه اتحاديه و جامعه هتلداران نرخهاي تفاهمي را ارائه دهند.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خاطر نشان کرد: در حال حاضر بيش از دو هزار آژانس در کشور وجود دارند اما فقط حدود50 آژانس در زمينه تورهاي ورودي فعاليت ميکنند و بسياري از آنها نيز تخصص لازم در اين حوزه را ندارند.
ملکزاده با بيان اينکه در وضعيت فعلي نميتوانيم به اهداف خود دست پيدا کنيم، گفت: فعاليت آژانسهاي مسافرتي در تمام حوزههاي گردشگري بيانگر سيستمي ناکارآمد در اين زمينه است و مديران فني بايد وضعيت آژانسهاي مسافرتي را به روز کنند.
ادامه داد: ما در حال حاضر از صدور مجوز بند \"ب\" جلوگيري کردهايم و البته مجوز صدور دفاتر خدمات مسافرتي بند \"ب\"به کساني که براي برگزاري تور با علايق و سلايق ويژه برنامه داشته باشند ارائه خواهد شد.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با اشاره به اينکه دفاتر خدمات مسافرتي بايد به گردشگري با علايق ويژه توجه داشته باشند، ادامه داد: تشکيل اين انجمن را به فال نيک ميگيريم و اميدوارم اين انجمن با تفاهم با ساير بخشهاي گردشگري بتواند آموزشهاي لازم را ارائه داهد.
وي خاطر نشان کرد:مديران فني ميتوانند با تشکيل شرکت سهامي عام در حوزه گردشگري با سلائق و علائق ويژه فعاليت کنند.
ملکزاده با اشاره به اينکه تاکنون سه ميليون سفر کارت صادر شده است، ادامه داد: ما بايد به سمت همگاني، همه مکاني و همهزماني سفر پيش برويم و سفر کارت نيز در اين راستا موثر خواهد بود.
معاون گردشگري با اشاره به اقدامات سازمان در خصوص گردشگري با علائق ويژه خاطر نشان کرد: معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در 30 استان کشور گردشگري با علائق ويژه را تعريف کرده و فهرست آن را به تمام آژانسهاي مسافرتي کشور ارسال کرده است./115
انتهای پیام/