عشرت شايق با بيان اين مطلب افزود: اين حرکت همراه با اقدامات مشابه گذشته و آينده ثابت ميکند که دولت و سازمان ميراث فرهنگي به اين آهنگ رو به رشد سرعت بخشيده و گامهاي بلندي در عرصه علم و دانش برداشته است.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: تمامي مدالهاي افتخار پروفسور سميعي در عرصه پزشکي يا مدارک و مدارج علمي متعدد و متنوع او از دانشگاههاي معتبر جهان به ساعتها پژوهش نيازمند است.
شايق با اشاره به اينکه ايجاد موزه پروفسور سميعي تنها پاسداشت يک شخصيت علمي نيست اظهار داشت: ايجاد اين مرکز به نوعي مرکز پژوهشي ويژه، در رشته پزشکي ايجاد ميکند که براي دانشآموزان و دانشجويان مفيد است.
مدير مجموعه تاريخي و فرهنگي سعدآباد با بيان اينکه هماکنون پنج کميته کاري در مرحله فاز نخست موزه پروفسور سميعي تشکيل شده، اضافه کرد: کميته پژوهشي در بخش پژوهش، تأليفات، مدالها و مدارک پروفسور سميعي را بررسي و مستندسازي ميکند.
به گفته شايق کميته زندگينامه پروفسور نيز اقدامات او از 22 سالگي که به مقام هيأت علمي نايل شد را بررسي ميکند. در مجموع در اين کميته نتيجه زندگينامه او در پنج بخش بررسي شده است.
وي در پايان از گشايش موزههاي صلح جهاني گياهان دارويي و اسناد خبر داد و تأکيد کرد: با گشايش اين موزهها در روزهاي آينده تعداد موزههاي مجموعه تاريخي و فرهنگي سعدآباد به 20 موزه خواهد رسيد./118
انتهای پیام/