علي اصغر پرهيزکار در ادامه خاطر نشان کرد: در اين راستا صندوق احيا و بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي به منظور هم انديشي نقد و بررسي اين موضوع نشست همانديشي پيشنويس سند احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و فرهنگي را با حضور صاحب نظران برگزار کرده است.
به گفته اين مقام مسوول در صندوق احيا و بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي: سند احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و فرهنگي با توجه به ضرورت پاسخگويي به نيازهاي موجود در حوزه احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و با بررسي تجارت جهاني کشورهايي مانند ايتاليا، ترکيه، اسپانيا، هند و آذربايجان طي65 جلسه و انجام بيش از 1170 نفر کار کارشناسي و مطالعاتي تهيه و ارائه شده است.
وي با اشاره به اين که اين سند گام نخست صندوق احيا و بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي براي ساماندهي بازار احيا به شمار ميرود اظهارداشت: صندوق به دنبال ايجاد فرصتي براي کارآفريني و حضور فارغ التحصيلان دانشگاهها در بازار مرمت و احيا است بدون اينکه موجب افزايش حجم و بزرگي دولت شود.
پرهيزکار با بيان اين که اين سند براي سامان بخشيدن به فعاليتهاي مرمت و احيا در کشور تدوين شده است تصريح کرد: به عبارتي اين سند تمامي مهندسي و اجراي مرمت و احيا در کشور را با توجه به اصول علمي و مباني قانوني هماهنگ ميکند.
لازم به ذکراست که در اين نشست تعداد 40 نفر از استادان دانشگاه و صاحب نظران در اين حوزه شرکت داشتند که هريک نظرات خود را در مورد پيشنويس سند احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و فرهنگي ارائه دادند./ 118
انتهای پیام/