وي با اشاره به اينکه تحقيقات زيادي در مورد يافتن راهکاري براي ثبت اشياء دفاع مقدس آغاز شده است، گفت: در خصوص ثبت مکان ها و بناهاي دفاع مقدس داراي شان ملي، مستندات قانوني کافي بدست آوردهايم اما در مورد اشياء هنوز نتوانسته ايم مستندات قانوني قوي فراهم کنيم و از آنجا که اين موضوع نياز به تحقيقات بيشتري دارد، ما همچنان در تلاش هستيم.
مديرکل دفتر ثبت آثار تاريخي فرهنگي و طبيعي اظهار داشت: البته هم اکنون در حال تهيه آئين نامه اي براي ثبت ملي اشياء دفاع مقدس هستيم و قصد داريم در اين ارتباط آيين نامه و يا قانوني را تهيه و به تصويب دولت و مجلس برسانيم تا اين مشکل مرتفع شود.
حسينعلي وکيل درمورد ثبت ميراث ناملموس دفاع مقدس نيز گفت: ميراث ناملموس يا ميراث معنوي آيين و رسومي است که استمرار داشته باشد . درباره اين موضوع طي جلسات متعددي ، بحث هاي مبسوط و مفصلي انجام گرفت و قرار شد آداب و رسومي که در گستره زياد،بين رزمندگان وجود داشته و استمرار پيدا کرده است براي ثبت در فهرست ميراث ملي مورد بررسي قرار گيرند.
وي در ادامه افزود: براي ثبت ميراث ناملموس ابتدا بايد موضوعات شناسايي و مطالعات جديدي روي آنها صورت گيرد و پس از تهيه پرونده براي ثبت به ما ارسال شود.
مديرکل دفتر ثبت آثار تاريخي فرهنگي و طبيعي تاکيد کرد:براي نمونه بعضي از سرودهاي متعلق به جبهه که خيلي در جامعه ما جا افتاده و ... از جمله موضوعاتي است که مي توان آنها را در فهرست ميراث ناملموس جنگ به ثبت رساند./106
انتهای پیام/