سياوش صابري در ادامه گفت: کتابخانه تخصصي توس مشتمل بر کتبي است که در گذشت بالغ بر هفتاد سال از ساخت آرامگاه فردوسي، توسط انجمن آثار ملي، بخش خصوصي، افراد و ساير دستگاهها به اين آرامگاه اهدا شده است و موضوعات آن در زمينههاي تاريخ، فرهنگ، هنر، ويژگيهاي مختلف سرزمين ايران و البته داستانهاي شاهنامه و فردوسي است.
مديرکل دفتر بناهاي تاريخي افزود: از آنجايي که برخي از کتابهاي اين کتابخانه، کتابهاي مرجع است و چاپ مجدد نشده است، طبيعتاً افرادي که مايل به استفاده از آن هستند بايد طي ضوابطي به عضويت اين کتابخانه درآيند.
وي درخصوص اهداف راه اندازي اين کتابخانه گفت: اين کار به نيت افزايش سطح آگاهي مردم در اين منطقه و امکان ايجاد و راه اندازي کتابخانههاي تخصصي در محل سايتها و محوطههاي تاريخي انجام شده است.
صابري در توضيح مربوط به بخشهاي ديگر اين مرکز تصريح کرد: بخش ديگر اين مرکز، آتليه فني است که کارشناسان و پژوهشگران بتوانند از اين فضا براي فعاليتهاي خود استفاده کنند.
وي ادامه داد: در اين مرکز بخشي هم براي جلساتي که در محل برگزار ميشود پيشبيني شده است.
مدير پايگاه تاريخي توس در بخش ديگري از صحبتهاي خود افزود: فاز اول اين سايت شامل کتابخانه تخصصي، در روز تولد خواجه نصيرالدين طوسي که از بزرگان توس به شمار ميآيد، افتتاح شد و اميدواريم بتوانيم در روز جهاني بناها و محوطههاي تاريخي در ابتداي سال آينده يا در هفته ميراث فرهنگي، فاز دوم آن را نيز که شامل سايت پژوهشي و سالن کنفرانس است، به بهره برداري برسانيم./120
انتهای پیام/