ساسان قاسمي ادامه داد: نخستين مشخصه آثار براي نمايش در اين مکانها، قدمت تاريخي اين آثار است که بايد از سراسر کشور جمعآوري شوند.
وي با اشاره به اينکه برگزارکنندگان نمايشگاههاي بزرگ جهاني بر قدمت آثار بسيار تأکيد دارند، اظهار داشت: بر همين اساس از تمامي استانها خواسته شده است که آثار منتخبشان حداقل 50 تا 80 سال قدمت داشته باشد.
مديرکل توسعه و ترويج اين معاونت با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور از مدتي مقوله ثبت منقول آثار صنايعدستي را مطرح کرده است، گفت: شناسايي اين آثار در سراسر کشور امکان دستيابي به آنها براي نمايشگاههاي خارج از کشور را راحتتر خواهد بود.
قاسمي تصريح کرد: همچنين از مدتي پيش فروش صنايعدستي در حراجيهاي بزرگ جهان مطرح شده است که به منظور فروش آثار برجسته صنايعدستي و ارزآوري قابل توجه از اين طريق اقداماتي در دست اجرا است.
وي در ادامه اظهار داشت: آثار صنايعدستي ايراني براي حضور در اين حراجيها بايد داراي هويت ايراني در کنار نفيس و برجسته بودن باشند.
مديرکل توسعه و ترويج اين معاونت با تأکيد بر اينکه براي ورود در اين عرصه از حدود دو سال پيش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، زمينه لازم براي فروش آثار بزرگ هنري را فراهم کرده است، افزود: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي فروش آثار فاخر صنايعدستي بايد از همين امکان استفاده کند.
وي خاطرنشان کرد: امتياز خوب فروش آثار فاخر هنري در اين حراجيها، قيمت بالاي فروش است که ارزآوري قابل توجهي به همراه دارد.
ساسان قاسمي يادآور شد: اقدامات در دست اجرا در خصوص فروش و معرفي صنايعدستي ايران، زمينه شناساندن فرهنگ و هويت ايراني را بيش از پيش فراهم ميکند./111
انتهای پیام/